nevera

damian

lizi muži podvadzaju tomu ver!ja som jedným z mnohých,a mám tiež ženu na jedna mínus!milujem ju aj ona mna aj ja deti...ale aj tie iné sú SUPER!! nemôžem za to..

drnda

Samko, nesuhlasím s tebou,že najvačí fešáci sú pluhy, poznám zopár plešivcov, brucháčov a tí skočia po každej a využijú každú príležitosť aj ked ich majú menej ako tí fešáci, mám pocit že si tým liečia komplexy, takže ani pri takých baba nemá istotu

samko r.

Lizi, nemaj strach. Buď rada, že to takto dopadlo, Teraz si predstav, že by sa vám "pošmyklo" a pri deťoch by ti toto vyviedol. To by bolo horšie. Dnes je svet skazený. Ľutuj jeho terajšiu, ktorú toto isté čaká. A ty čakaj na toho pravého, ale pri ňom si už dávaj pozor, dobre si ho odhadni, aby sa ti to nezopakovalo. A pamätaj, že najväčší fešáci sú najväčšie pľuhy. Nájdi si obyčajného chlapca s dobrým srdcom, ktorý bude mať záľubu ja neviem hoci aj v pestovaní kvetov alebo iných domácich prácach a máš po problémoch. Papá.

lizi

Okej,pridavam sa k tabe.Catarinka kašli radšej na neho.Viem,že je to velmi tazke,ale nakoniec s toho videš ty ako rozbijačka manželstiev.A nebude zle na neho,ale iba na teba.Lebo on sa urobí najvačším chudiatkom.Určite sa neprizna že ti najskor o nej ani nepovedal.Taký chlap ti nestojí za to.On sa nezmení bude to robit každej jednej.Aj ja som si myslela,že mne to už robit nebude ako on tvrdil,že sa zmenil a že pri mne to nepotrebuje.NO TO ISTO!!!!rečičky,rečičky

okej

lizi, to si pekne napisala;
catarinka, ak vie podviest teba a este i svoju zakonnu manzelku, nemoze byt uprimni. rovnako by podvadzal teba, je to podvodnik, nemaj s nim nic do cinenia, este bude na tebe,ze si pokazila manzelstvo. len je chyba ze si sa hned "hnala" do postele..

lizi

Catarinka ja nedavam vinu tej babe ktora ma s nim podvadzala.Som si na 100percent istá,že jej o mne nepovedal alebo jej povedl,že už so mnou nechodí a pri tom klamal.Lebo chlapi sú schopný klamat,len aby dosiahli to za čím idú.

catarinka25

Lizi ja ťa chápem,... ale ja som na tej druhej strane. Bola som doslova zbláznená do jedného muža, spali sme spolu a potom toto - dozvedela som sa, ze je zenaty. Teraz, ked som uz nanho uplne namotana, tak mi to trha srdce, pretoze ho milujem... pane boze neviem co robit, velmi ho chcem, ale zasa nechcem nicit jeho manzelstvo. Bolo to od neho podle ze mi to predtym nepovedal.. takze nie vzdy je na vine len milenka toho chlapa. Su si za neveru vinni sami !