Priateľstvo medzi mužom a ženou...

Príspevok v téme: Priateľstvo medzi mužom a ženou...
phil light

Myslíte si, že môže existovať úprimné priateľstvo medzi mužov a ženou? Keď to mám posúdiť podľa seba, tak vždy bolo otázkou času kedy to začalo iskriť. Žijem s priateľkou a s jednou jej kamarátkou sme si padli do oka. Vedel som , že sa jej páči a ona sa páčila mne. K ničomu medzi nami nedošlo, no možno preto, že som sa s nou prestal stýkať. :o). Momentálne mám podobný "problém" s priatelkou mojho kamaráta. Poznáme sa velmi dlho ale v poslednom čase ma začala dosť priťahovať, cítim medzi nami neskutočné sexuálne napätie, priam to iskrí, hlavne keď zostaneme niekde len ona a ja. Nechcem nikomu ublížiť tým, že by som spravil nejakú "hlúposť" ale nechcem sa s nou ani prestať stýkať, v podstate to ani nejde, kedze je to priatelka mojho kamarata. Rada pre mna asi neexistuje ale aspon som to zo seba dostal :o)

tinka *

Ja vidím, že nemáš v úmysle nikomu ublížiť, ale keď sa s tou babou stretávaš tak často, verím, že to nie je a ani nebude jednoduché, keď to medzi vami tak iskrí. Možno keby si skúsil brávať so sebou svoju priateľku, keď vieš, že sa s ňou určite stretneš.

phil light

Som rád, že to chápeš. Pre mna su priatelky mojich kamaratov tabu. Kamarátsvo ci cením najviac. Dokonca som bol uz v takej situácii, ze priatelka mojho kamarata sa s nim rozisla a myslela si , že s nou budem ja. V niektorých sitáciach - prípadoch sa zeny "namotaju" ovela skor ako muzi.:o) Vtedy som nemal priatelku ale jednoducho to neslo. Nebolo nic......
, s kamaratom sme si to vysvetlili a je to ok.

tinka *

Jasné, to chápem, že ťa priťahuje a vôbec ťa preto neodsudzujem. Tiež som sa raz ocitla v takej sitácii, že ma priťahoval priateľ mojej kamarátky a on neustále prejavoval záujem, robí to doteaz. Ale nemala som to srdce, sklamať ani priateľa a ani kamošku, jednoducho mi to za to nestálo.

phil light

to tinka : ja viem, je si to ťažké predstaviť keď si v takej situácii nikdy nebola. ja som dosť vyrovnaný :o). Svoju priateľku milujem. Vy ženy to beriete asi trošku inak ako my. Predstav si , že s tým človekom si skoro každý deň. To by si musela byť z frigida ľadu aby to s tebou nič nespravilo.

tinka *

Ahoj mne sa zdá, že si nejaký nevyrovnaný. Najskôr sa ti páčila kamarátka tvojej priateľky, teraz zase priateľka tvojho kamaráta. Mal by si pouvažovať nad tým, čo vôbec cítiš k tej tvojej terajšej priateľke lebo nezdá sa mi, že by si ju ľubil,ale možno sa mýlim. Vieš, je dosť ťažké radiť ti, ale porozmýšľaj nad tým, či ti to stojí za to, že by si ublížil aj svojej priateľke a zároveň by si stratil kamaráta...