Rozvod a nový život, sama bez lásky a dlhov.

Príspevok v téme: Rozvod a nový život, sama bez lásky a dlhov.
Lenka35

mám 35 rokov s manželom sme prežívali krízu dosť dlho /2 roky/ mal mimomanželský pomer, ukončil ho a ostali sme spolu. Prešiel ďalší pol rok a sme tam kde sme boli. Zrazu chce rýchly rozvod bez problémov. Veľkodušne mi necháva jednoizbový byt,kde potrebujem platiť hypotéku ešte 9 rokov. Výživné mi určil 50 Eur a okrem toho kôli nemu mám exekúcie cca.400.000,- Sk.Exekútor mi sťahuje 1/3 s platu, nemám ani na živobitie a tie exekúcie len rastú a rastú. On peniaze má, samé autá, víkendy, stravuje sa len v reštauráciách. Máme zrušené BSM, takže svojou naivitou som sa do tých dlhov dostala sama. On mi na ne nechce prispieť ani vyplatiť, pritom má s čoho. Žijeme ešte spolu / je to strašné/, máme 7 ročnú dcéru. Nevládzem, nemám predstavu ako budeme žiť a som na dne. Už aj práca, ktorú som milovala ma nebaví. Čo ďalej?

dana660xz

lenka, nic sa neje take horuce ako sa navari. on ti nema co urcovat vyzivne, to ti urci sud a 50 eur? to co si? moj sused zaraba minimalny mzdu (cca 300 eur) a nic chudak ani nevlastni a dali mu vyzivne 130 eur. dalo by sa hadam ten byt predat, vyplatit exekucie a prestahovat sa inde, do niecoho lacnejsieho, pripadne poziadat o pomoc rodinu. drzim ti palce, nech to dobre s tebou dopadne.

z_ulik

ahoj,to je strasne ako niektori ludia mozu byt tak kruti.neviem ako ti pomoct.mozno ak budes potrebovat sa s niekym porozpravat,tak daj vediet.ahoj a drz sa