mám 35 rokov s manželom sme prežívali krízu dosť dlho /2 roky/ mal mimomanželský pomer, ukončil ho a ostali sme spolu. Prešiel ďalší pol rok a sme tam kde sme boli. Zrazu chce rýchly rozvod bez problémov. Veľkodušne mi necháva jednoizbový byt,kde potrebujem platiť hypotéku ešte 9 rokov. Výživné mi určil 50 Eur a okrem toho kôli nemu mám exekúcie cca.400.000,- Sk.Exekútor mi sťahuje 1/3 s platu, nemám ani na živobitie a tie exekúcie len rastú a rastú. On peniaze má, samé autá, víkendy, stravuje sa len v reštauráciách. Máme zrušené BSM, takže svojou naivitou som sa do tých dlhov dostala sama. On mi na ne nechce prispieť ani vyplatiť, pritom má s čoho. Žijeme ešte spolu / je to strašné/, máme 7 ročnú dcéru. Nevládzem, nemám predstavu ako budeme žiť a som na dne. Už aj práca, ktorú som milovala ma nebaví. Čo ďalej?
Rozvod a nový život, sama bez lásky a dlhov.
lenka, nic sa neje take horuce ako sa navari. on ti nema co urcovat vyzivne, to ti urci sud a 50 eur? to co si? moj sused zaraba minimalny mzdu (cca 300 eur) a nic chudak ani nevlastni a dali mu vyzivne 130 eur. dalo by sa hadam ten byt predat, vyplatit exekucie a prestahovat sa inde, do niecoho lacnejsieho, pripadne poziadat o pomoc rodinu. drzim ti palce, nech to dobre s tebou dopadne.
ahoj,to je strasne ako niektori ludia mozu byt tak kruti.neviem ako ti pomoct.mozno ak budes potrebovat sa s niekym porozpravat,tak daj vediet.ahoj a drz sa