Nemám nejaký konkrétny problém, len ma zaujíma či, sú tu ľudia čo majú vzťah s človekom ktorý pre nich neni "ten pravy" teda ze to neni tá pravá skutočná láska, ale sú s ním preto, že je z iného hľadiska pre nich vhodný a z akého?
vzťah z rozumu, alebo z lásky?
ja som tak bola s byvalym.....
nieze by bol tem vztah nejak vyhodny z financneho hladiska alebo tak, ale bol kumne dobry,mily, pozorny,vedeli sme hodiny prekecat spolu, vedel vsetko mozne poopravovat, varit proste ozaj super chlap. planovali sme svadbu , deti... casto som ale rozmyslala ci ho chcem za muza, nebola som stastna, posledne 3 roky som ho nemilovala. a priznam, bola som aj zbabela na rozchod.. zili sme spolu v zahranici, bala som sa co bude s nim ked ho opustim. bola som s tym akosi ,,zmierena,, ze budem s nim navzdy... ale osud rozhodol chvalabohu inak a ja stretla mojho snubenca ktoreho nadovsetko milujem i ked nevie napr varit :)
Ak sa môžem vyjadriť k tejto téme, mám 30 rokov, som vydatá 8 rokov, do mojho manzela som nebola zalubená od začiatku, len som vedela, ze to bude dobrý otec a manžel.On ma veľmi lubil. V manzelstve nastali problémy,nelubim ho tak ako sa má lubit, ale mám ho rada. Vyčíta mi, že som ho nemilovala od začiatku, a teraz chce mat volnost, chce si asi dobehnut, to čo zameškal. Bez lásky je to tažké, či už z jednej alebo druhej strany. Druhý človek to vycíti, vie aká ste, že sa staráte príkladne o rodinu a on vtedy vyletí z hniezda, pretoze nedostáva doma to čo by mal..... Láska vo vztahu je velmi doležitá, aj ked sa v dnešnej dobe hladí na iné veci.Ja uz by som sa bez lásky nevydávala a je mi to luto, ze som tomu nedala stopku pred 8 rokmi. Nuž človek prejde hocičím.....
winki - myslim,ze ta chapem. Aj ja mam taky vztah - idealny partner do buducnosti,ale chyba mi to zalubenie,taka ta chemia,pritazlivost alebo iskra,ako vravis :-) Je to taka dilema,lebo ja tuzim byt este zalubena,no verim,ze tu pride laska az neskor (aj ked neviem a mam strach,ci naozaj)
To je malo testosteronu. Keby mal stravu na urcite ziviny, afrodiziaka, bol by zdravotne na tom o trochu lepsie a v guliach by mu hucalo. Len by si sa divila, ako by sa prejavoval. Lenze ak ma malu hladinu testosteronu, nie spravne ziviny, malo podnetov a stagnujuci vztah... Tak veru ziadny vacsi chtic mat nebude. Keby mal zvysenu semenotvorbu, tak by ho to setsakramentsky zacalo trapit :)
winki Dnes 16:36 - ked len to. Chce to stravu bohatu na urcite ziviny a budes este utekat...
Skus napisat list.
Nieco v style:
Milacik, tu mas zoznam, keby si mi niekedy chcel urobit radost, co by ma potesilo v nasom vztahu:
1....
2....
3....
Mohlo by to pokracovat potom rovnakym poctom bodov, co by potesilo partnera...
--------
Len taky napad :)
Niekto je osobnost, ze sa sustreduje na vztah. Niekto zase vztah berie tak, ze ho ma ako doplnok k svojmu zivotu.
V prvom pripade sa mozete sustredovat na vztah, budovat na nom, stane sa z neho zakladny kamen.
Druhy pripad je silno individualisticky, taky - aka je dnesna spolocnost. Hrabiva, sebecka, co najviac uchmatnut pre seba.
Moj nazor je, ked vztah, tak obe strany musia na tom chciet pracovat. A taka protistrana sa dost zle hlada :(