Nevera na infernete? odpustit?

Príspevok v téme: Nevera na infernete? odpustit?
bambulko45

Dobry den. Chcem sa opytat ci by sme odpustili keby ste mali piatelku.A urobila toto:Chodime spolu pol roka (od oktobra) a 1x mam naozaj niekoho rad.Lenze dneska v noci som prisiel na to ze chodila na isty zoznamovaci portal. --- zoznamka pre tych co si chcu najst povacsine partnerov.No a povedala mi ze si to zrusila a potom si zalozila novy ,,anonymny'' nick bez fotiek cez nicoho a chodila tam 13.12.2011 po 29.12.2011 ja vobec neviem preco tam chodila ani skym si pisala ale teraz sme sa rozisli a mna to hrzone boli.Viem ze ma nepodviedla fyzicky (teda myslim) a rosypal sa mi uplne nadherany vztah lenze nechcem zit snou s pocitom ze mi robi stale alebo tak.Odpustili by ste to?

Jožko

Akonáhle má niekto sklon k podvádzaniu tak ťa podvedie. Patrí to k povahe človeku. Akýkoľvek druh podvodu je stále podvod. Takže, táto osoba je jednoznačne človek, ktorý k tvojej povahe nepasuje. Nemal by si sa trápiť kvôli nej, hlavu hore, život ide ďalej a tým, že budeš myslieť na to čo bolo si len krátiš čas na prežitie niečoho pekného čo príde v buducnosti.

trojka333

Lenka35 - 1000 bodov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Celý svet ja nahlavu, už to nie je o láske a dôvere, ale o zrade a klamstve. Všetko je to podlé a veľmi smutné....

wreck

na inFernete? to je nejaky opilecky chat room? :))

vazne. ked ty nevies preco tam chodila a s kym si pisala, nevieme to ani my. mozes jedine dat karty na stol, vysvetlit svoju poziciu a donutit ju k otvorenemu rozhovoru, nech ti vysvetli co tym sledovala, co tam hladala. az potom budes vediet, ci vobec mas co odpustat. ty si sa na nu za tych par mesiacov asi namotal viac nez ona na teba, v ramci rozhovoru si preto mozete aj povedat ake su vase plany s tym druhym, co citite a co by ste chceli. je to tazka vec taky rozhovor, velmi, ale je to jedina cesta ako z toho von. ak teda, vzhladom na zaver tvojho prispevku, este je z coho hladat cestu von.

Lenka35

toto je strašné, sociálne siete rozbíjajú vzťahy, manželstvá, mladé slečny berú deťom otcov, to sa mi stalo a je to smutné a veľmi to bolí, že pre pár písmeniek muži, ale aj ženy zahodia všetko pekné čo zažili, zabudnú na rodinu a zrazu je im o 20 rokov menej. Čo už?

winki

Na toto treba dvoch, teda úprimný rozhovor. Neviem či ona suhlasila s rozchodom a vyhovujej to, ak ano tak nemaš čo riešiť a musíš sa pohnúť dalej sám, ak nie tak sa s ňou treba o tom porozprávať čo a ako a prečo.

alibi

igirls je portal urceny na zoznamovanie sa so zenami... cize zena+zena. pre lesbicky a bisexualky. da sa tam aj normalne priatelsky pokecat s babami. nic viac len pokecat. najst si kamosku atd. je tam vela bab ktore hladaju kamosky. stresujes uplne zbytocne.

bambulko45

Pytal som sa ze preco.Bola ticho.Proste na nieco tam chodila uricte.Keby chcela nieco fair play tak by to robila cez Facebook.

Magy

a vobec si sa s nou rozpraval o tom celom pred rozchodom ci si ju len kopol do zadku?
povedala ti preco tam chodila aj ked bola s tebou?