Ako sa zbaviť závislosti na niekom? Som vážne na ňom závisla?

Príspevok v téme: Ako sa zbaviť závislosti na niekom? Som vážne na ňom závisla?
macik

ľudia,mám dosť veľký problém...

som závislá asi na mojom priateľovi,viem,že vzťah s ním nemá budúcnosť,viem,že je všetko zlé,čo môže byť,viem,že on je hrozný priateľ,človek a pod,neváži si ma,ani nič...

ale ako sa mám od neho odpútať ?toto všetko ,viem,uvedomujem si to,viem,že by som sa nemohla nikdy zanho vydať,lebo by maa zničil,ale ...ako teda je možné,že stále ma k nemu niečo ťahá ?a stále mám potrebu byť s ním,stále mám potrebu mu volať,písať ...ked viem,že mi to len škodí ?poradte prosím....čo robiť so sebou ?:(:( lebo som už vážne v koncoch,ani to nechcem ..a robím to ...ľudia,prosím poradte...

to vážne som nanho tak zvyknutá,za tie roky čo som s ním?alebo čo ?ako si mám odvyknúť ?naozaj je láska droga ?

máte nejaké skúsebnosti aj by s takým niečím?

Ktw

Tak potom naco si s nim Macik? Bojis sa ho? Podobne pripady ako mas ty maju zeny, ktore maju problem s otcom a kompenzuju si to tym, ze si hladaju nejakeho grazla, ktory im v niecom adi pripomina otca..je to tak aj u teba?

osol

kyvajnosom, ty si macik? niektore prispevky akoby som ja pisala, hlavne ten macikov o manipulatorovi, tiez som zavisla, myslela som si ze to len ja mam nejaku poruchu

kyvajnosom

Neviem, ci som na nom zavisla. Ale neviem nanho zabudnut, chyba mi, byt bez neho je tak tazke. Stale nad nim rozmyslam, snivam o nom. Ja poznam vsetky jeho navyky, zvyky, co rad je, pozera, pocuva. Co ho vie rozosmiat, co ho hneva. Co sa mu paci. Co ma rad. Viem ako mysli. Poznam jeho nazory. Myslenie. Jasne ze je blbec. Poznam vsetky jeho temne stranky. Ma ich ovela viac, nez tych dobrych.

I. Uz som ho skusala nahradit vsetkym moznym aj nemoznym. Nepomaha to. Mozno na kratky cas. No potom sa vsetko vrati. Som ako v bludnom, nekonecnom kruhu.

I.

Musíš tú závislosť na ňom nahradiť inou závislosťou:-) Mala by si robiť to, čo ťa baví. Asi je pre teba jednoduchšie byť s ním a tým pádom nemusíš riešiť seba, že?

jay samuel

Dobrý deň, pán / Vážená pani,
Ak budete potrebovať naliehavú prácu nadviazať úver, alebo potrebujete úver uhradiť
váš dlh, budete potrebovať refinancovať úver? Potrebujete úver na nákup automobilu alebo
Home? Áno, ak vám záleží teraz ponúkame všetky typy úverov bez úveru
skontrolovať s vhodným úrokovou sadzbou !!! Kontaktujte nás ešte dnes prostredníctvom e-mailu. (
sterlingunicornfunds@gmail.com) pre viac informácií
Ďakujem.

najkrajší

aj ja som závislí na mojej kamoške obymem,ju ona mna tak dobre sa cítim len nwm či ma miluje lebo ja ju moc je ptena všetko som chalan ano ale tiež sa musím vyplakat niekedy milujem ju no nwm ako jej to povedať alebo naznačiť prosím pomôžte mi

macik

lana je mi luto tej zeny..vela zien tak dnes dopada...
rozisla sa s nim ?nabrala odvahu ?
co sa mna tyka-uz sa mi ruca vsetko tiez ako jej ..a uz poiradne dlho ...

Lana85

napisem ti jeden pribeh, dufam, ze sa z neho poucis....niektori ludia sa ucia z vlastnych chyb, a ti stastnejsi sa mozu poucit z chyb inych....

Poznam zenu, kt milovala svojho partnera, vsetko podriadovala jemu, hoci bola inteligentnejsia ako on, sikovnejsia, odhodlanejsia, mala lepsie moralne zasady a lepsie zvladala medziludske vztahy, ale v konecnom dosledku prave kvoli tejto naviazanosti na tohto muza, prisla o vsetko

Vztah s tymto muzom ju doviedol k psychickym problemom, kt zanechali stopu aj fyzicku....(clovek pod vplyvom psychiky a stresu zostarne, zoslabne a poskodi v konecnom dosledku iba sebe samemu)

Ale zdrojom vsetkej tej naviazanosti bola najvacsia slabost tejto zeny a sice ... nikdy nemala rada samu seba, nikdy si nevazila to, ze je ovela lepsia ako ini ludia (hoci dosahovala lepsie vysledky, hoci bola vytrvalejsia, hoci vedela odpustat, pozerat viac na potreby inych ako seba, hoci bola samostatna a nezavisla), nedokazala ocenit seba samu, chybala jej sebaistota a zdrave sebavedomie..

A tak kvoli naviazanosti na tohto muza, zila vo vztahu, kt bol plny psychického manipulovania, montovania byvalej frajerky, neskor fyzickeho tyrania, "neustaleho strachu", ktorym vladol tento muz nad zenou, kt ho zboznovala. Tento muz si realizoval svoje zaujmy a rastol osobnostne aj jeho zivotne podmienky sa zlepsovali a ta zena upadala dole (bola tak zaslepena,ze si neuvedomovala, co vsetko straca), lebo.....

Az ked sa ti zacne rucat zivot (praca, zdravie, upadanie tvojej osobnosti), uvidis stopy, kt na tebe tento nezdravy vztah zanechal.