Krvacanie na 10 den

Príspevok v téme: Krvacanie na 10 den
Katus

Dobrý deň, beriem antikoncepciu chloe. Keďže som bola na operácií, pred 10 dňami,aby som nedostala menzes pocas operacie, hned ako som dokoncila brat aktivne tablety, zacala som druhe balenie. Teda som nemala menzes. Po operacii je 11ty den, a nove balenie chloe beriem teraz asi 15ty den. Vcera vecer som zacala akoby krvacat. Bolo toho viac, no dnes rano uz len take cosiakoby na konci kramov.. take nieco.. Este chcem povedat, ze som brala 10dni antibiotika kvoli operacii, vcera som dobrala posledne. Chela by som Vas poprosit o nazor, z coho je to krvacanie. kedze je dnes sobota, nechcem volat doktorke... a som trochu nervozna. Dakujem :)

maruska_123

nech sa paci, staci citat, ten letak tam nie je len na paradu

chcete oddialiť krvácanie
Ak chcete oddialiť krvácanie, začnite užívať aktívne tablety z ďalšieho balenia Chloe ihneď po spotrebovaní aktívnych tabliet zo súčasného balenia. V liečbe môžete pokračovať tak dlho, ako si želáte, kým nespotrebujete aktívne tablety. Ak si želáte, aby krvácanie začalo, len prestaňte tablety brať. Počas užívania druhého balenia sa môže objaviť krvácanie z vysadenia alebo špinenie. Ďalšie balenie potom začnite brať po spotrebovaní všetkých 28 tabliet.