Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem co sa deje...

nika :)

je pravda,ze po chripke je tvoj organizmus oslabeny a potrebujes nabrat teraz vela vytaminou.Ale je mozne,ze ta chripka sa ti moze vratit naspet a moze sa prejavit aj ako napr.crevna chripka.Tu som mala a nie je to nic prijemne.Ak ta boli zaludok a je ti stale na zvracanie,tak nech ti doktorka vysetri zaludok.ak ti zisti,ze mas crevnu chripku,tak ti da lieky,ktore z tvojich criev vyzenu bacili.A ak ju nemas,tak to je fajn.Ako povedali aj ostatni,vela ovocia a zeleniny

SHAKTI

to andrej7- tvoje telo je zoslabnute po boji s chripkou. Po douzivani ATB je potrebne obnovit crevnu floru - konzumaciou napr.jogurtou-activia,actimel atd. Musis takisto posilnit imunitu. Tvoje telo sice vyhralo boj s chripkou,ale bol to boj velmi namahavy a je velmi zoslabnute a v zlom stave - vela vitaminov, ovocie, ovocne stavy,med...

andrej7

ano, ale tu chripku som mal pred troma tyzdnami a vyuzival som antibiotika takze by to uz malo byt ok... ale na zvracanie my byva,ako keby som mal pokazeny zaludok a obcas ma aj striasa a hlavne ma stipu oci.

nika :)

no to moze byt aj z tej chripky.Je je velke mnozstvo kadejakych priznakov chripky.Mas aj horucku?Alebo je ti aj na zvracanie?Casto ti byva aj zima?