Ešte nie som zaľúbená - budem?

Príspevok v téme: Ešte nie som zaľúbená - budem?
Mucicika

ahojte!
asi pred cca polrokom som sa rozišla s chalanom a už mesiac chodím s niekým iným. je dobrý, milý, pozorný, pracovitý atď. nepije, nefajčí - taký rodinkársky typ. no niekedy neviem, čo mi na ňom vadí alebo čo, no jednoducho hľadám na ňom chyby a neviem sa vo vzťahu otvoriť. neviem, či som mala do toho ísť, ale proste sa bojím, že už podobného "dobráka" nenájdem a že by ma dakedy mohlo mrzieť, že som to neskúsila. mám pocit, že ešte nie som zamilovaná a pýtam sa, či niekedy vôbec budem! zažili ste už niečo podobné?

wurva

Mucicika, nebudem ti pisat, aka si nedospela, ze nevies co od dobroty... ako pisal dzentlmen, nemusis byt zamilovana..
vacsina vztahov samozrejme zacina fyzickou pritazlivostou, ta je asi aj medzi vami... ste spolu iba mesiac, spoznavate sa.. je to kratka doba..
nasla si na nom zatial nieco, co by ti prekazalo? ak nie, ak sa ti paci (nemusis byt zamilovana), skus sa na neho pozerat ako na uzasneho cloveka, ktoreho si vazis preto aky je... a dalej ho spoznavat... bud bude stale "krajsi" a krajsi...(nemyslim fyzicky), alebo zistis, ze s nim byt nechces...a podla toho potom budes konat.. bud mu budes chciet byt tou najlepsou partnerkou, alebo sa s nim rozides..

Džentlmen

Magy: To je ono. :) Správne uvažovanie.

V skutočnosti je otázka, či potrebuješ byť nutne teraz zamilovaná. Ak máš so svojím priateľom dlhodobejšie plány, môžeš ho najprv spoznať. To je vlastne účelom chodenia s niekým - lepšie ho spoznať a rozhodnúť sa, či bude dobrým partnerom na celý život. Samozrejme, treba začať od seba, takže ak na sebe vidíš problémy, ktoré budú potom zbytočne trápiť tvojho partnera, odstráň ich :)

AdamKrt

Mucicika Dnes 13:29 - ale Ty nemas problem. Ty si ho umelo vytvaras. Hladas chyby, tam - kde nie su. Je to tvoja vec, ale uvedom si, CO VLASTNE CHCES ? Ked si to ujasnis, mozes sa na to sustredit.

Takto ozaj vazne nevies, co od dobroty. Ked sa Ti nepaci, naco si s nim ? Ako sa bojis, tak najst dnes kvalitneho partnera je ozaj tazke. Mozno si najdes nejakeho playboya a potom si zaplaces pre iny problem.

Magy

mucicika, zrejme budes musiet este vela halusiek popapat kym dospies k poznaniu, ze kazdodenny zivot s partnerom ma od vasne daleko. pretoze ta vyprcha velmi rychlo. a pokial nebude vztah postaveny na niecom stabilnejsom, nez fyzicka krasa partnera (ktora sa vekom strati), tak z toho vztahu ostanu trosky.
len ty pekne bud rada, ze si si nasla poriadneho chlapa, jeho prednosti ocenis neskor, ked to bude naozaj dolezite v kazdodennom zivote po dlhe roky, ked budete mat dom/byt, hypoteku, deti atd. ;)

Mucicika

AdamKrt - a ty sa tiež musíš nudiť, keď na všetko reaguješ! Každý má nejaký problém a každého trápi niečo iné, tak sa nestaraj.....

Džentlmen

Teraz som už s priateľkou dva roky. V lete máme svadbu. Poznáme sa od malička, nikdy sme zamilovaní neboli :)

Jedného dňa sa to zlomilo. Niekedy si uvedomíš, že má presne tie vlastnosti, ktoré čakáš u svojho priateľa/manžela. A zamiluješ sa. Niekedy je láska založená na poznaní toho druhého tisíckrát lepšia, dlhodobejšia a stabilnejšia, ako povrchná zamilovanosť typu: má pekný zadok.

Skúsiť to môžeš. Spoznajte sa lepšie a možno zistíš aj ty, že je to "ten pravý".