Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Menštruácia a správna životospráva.

devila

Akurát som dojedla zelené jablko (šak niečo zdravé teraz na zahnanie chutí)a už sa obzerám po niečom "fajnom",mám 6dní pred.Som jednoducho hrozná.

Maoam

:DDDD presne tak, zrazu su atraktivni aj ti, ktorych si zena dovtedy ani len nevsimla ;DDD, ale tie miesanice jedla, to je jedna katastrofa, ja si po tie dni pripadam ako nepricetna :DDD, to len mavnut nad tym rukou a dako prezit

ada777

noo asi tak!...jogurt, sunka :D a sak co? ked mam chut dam si co chcem ale potom ked si az neskor uvedomim ze pre pana jana co som ja dnes vsetko pozrala! ved to neni normalne!...uvidim nejakeho chlapa na nic ine nemyslim len na sex a na jedlo...ale potom je to uz v pohode :) a aj s tym sladkým sa krotím, ale inak katastrofa! :DDD

devila

Tak tie bylinkové čaje ja mám každučký deň,cez deň nemám problém zdravšie jesť,zahĺbim sa do práce,ale večer tak to je jedna katasrtofa.Hrozné tie hormóny:-)

ada777

fuuha, to fakt teda nemam! sak je to "len" raz za mesiac (4/5 dni) prejedania sa
proste su to hornony, chemia a to sa podla mna moc zastavit nedá...jedine robit nieco vonku napr. aby si nemyslela na rozne tajne zasoby, ktore sa daju skombinovat :D ach jaaj a mozno bylinkové caje

Maoam

no, je to hrozne, fakt, v jednej ruke cokolada, v druhej sacok s popcornom, chut na sex, nervy v kybli, striedavo nostalgia a euforia :DDD

odporuca sa jest menej zivocisnych bielkovin tak od ovulacie az do menstruacie, B-komplex, magnezium, omega-3-kyseliny a hlavne veeeeeeela pohybu, kazdy den

da sa to zmiernit, ale uplne eliminovat nie :-//

ja to beriem tak, ez mam troska burlivejsie hormony, no co uz ://

devila

No,tak ma trochu teší že v tom niesom sama,nemáte nejaké tajné rady alebo tipy ako sa vyhnuúť "tejto predmenštruačnej pažravostti"?

ada777

Devila, urcite nie len ty ja, sestra, aj kamosky co poznam dni pred je to katastrofa!! Arasidy s lekvarom :( a tak proste a ani zuvackou tie pachute neviem zastavit je mi z toho na grc! Vzdy ked zaspavam si poviem zajtra to uz bude lepsie :D a prd! ranajky sunka horcica, horalka- a sme doma!...jedine popytat sa v lekarni, alebo niekde u gynekologa ci na to nie su nejake tabletky popr. dolnky stravy a prezieracie zachvaty slaneho, sladkého a chuti na sex :D