Ahojte,potrebujem poradiť.Taký týždeň pred začatím menšt.cyklu mám tendenciu sa napchávať hlúposťami-sladké,slané dookola,takže moja váha ma vôbec neteší.Chcela by som fakt poradiť ako týmto chutiam predísť zdravo a bez problémov.Vopred všetkým ďakujem.
Menštruácia a správna životospráva.
mne tiez :-//
Veď hej maoam,lenže tých pár dní mi urobí škrt cez rozpočet a to každý mesiac :)
ada, ja miesam sladke, slane, syr, sunka, popcorn, cokolada, cukriky, kava, vsetko mozne :DDD, proste sialene, nervy vybicovane, libido na maxime ;DDDD
devila, cely tyzden by prelezali v posteli a sli by povinne na PN
oprava "NEPREDSTAVITEĽNÉ",šak chápete,nie?
tak nejako! idem po ulici a len sa modlim aby nikto nevedel citat myslienky :DDD
ach baby :D mame to tazke :)))
ja som si dala tiez jablko a este si zvyknem umyt zuby akoze uz si nich nedám, ale vzdy ma premozu nejake chutky .) oriesky, syr studentska pecat proste vsetkoo!
devila, veru, uz len to obratit cele na vtip a prezit :DD o par dni vytriezvieme zo sialenstva :DD
A predstavte si,že by mali aj muži menzes.NEPERDSTAVITEĽNÉ!No,ako by sme potom dopadli my?
Baby ste zlaté,aspoň takto sa môžeme na sebe zasmiať,že?
ada, ale aspon vies, ako sa citia muzi väcsinu ich zivota, tiez stale myslia najmä na sex a jedlo ;DDD