Som ženatý 1rok,mám manželku mám moc rád,no náš intímny život je hlučný,hlavne manželka strašne jačí pri tom. Neviem,či ho nemám moc hruby/17/17cm,no kedˇho mám zasunutý,tak strčím i prst,tiež lubrikujem..dostane ale dosť rýchlo orgazmus a moc pri tom kričí. Je dosť sexchtivá a kríči ešte,ešte,neprestávaj... tak často príde na ňu chtíč i o 2hod.v noci,no to nám už susedia buchajú...ale hlavne ráno tie uškrny na nás už nemôžem zniesť/a padla i poznámka so smiechom...sused ešte,ešte,neprestávaj.../. Kedˇjej ako manželke dohováram,tak mi hovorí,že to ide z nej samo a spontánne...chcem počuť názory Vás žien...
Kedˇsa milujeme strašne kričí...
Tak ju pridus vankusom:D Ale nie, este nie je tak stara, aby si ju poslal na onen svet:D
Ta moja tiež jačí,až vrieska,ale čo narobím,len ju trošku vylýžem na kliťaku a už pušťa šťavičku a keď ju trtkám,tak by dodrápala všetko,kričí,jačí až kým jej všetko nenastriekam do pusy,potom ma saje až sa mi skrucaju prsty na nohách--potom je ticho.
Podla mna to moze byt pravda, ber to tak, ze ju prilis vzrusujes:D Vsak mozes byt len rad.
Pokial Vam postel nevrzga, tak by to susedom podla mna nemalo az tak vadit. Aspon si zaspominaju:D
Janek, vsak ty mas pravopis jak debil, nic v zlom, ale trochu na sebe v tomto smere popracuje, lebo tvoje pravopisne chyby su katastrofa.
No ženy treba chápať....ale ako poradil Adam Krt,,treba francúzak jednoznačne.......
myslel som,že to tu je seriozne,no odpovede su pod uroveň,česť vynimkam.
Este je jedna moznost, ako jej zapchat pri sexe usta. Bozkavat sa, robit jej poriadneho francuzaka. Vtedy kricat nemoze :)
3nttt a Sloniik2,
nie ste vy nahodou susedia?