Čo si o tom myslíte, aké môžu mať úmysly?
Gigantická flotila pri Slnku
ano cudne, ale berte na vedomie ze take smietko prachu na tom teleskope spravy naozaj vela. Mrknite ze to video je stare 2 roky :P A inac ak existuju tak my sme proti nim ako mravce ;) uplne primitivne. keby chceli davno nas vymazu z galaxie ;)
Alebo robia niečo ako preventívnu technickú kontrolu Slnka, aby sa náhodou nepokazilo.
ono nemusia byt pri slnku.
raz tento problem bol - velmi casto - s lietajucim tanierom.
moze to byt objek 6 metrov v priemere, 200m vo vyske a 300metrov daleko. plus minus
a bude to z pocitovo, respektive z fotky presne take iste, ako keby to bol frisbee disk 2 metre vysoko, v priemere mal 40cm a vzdialeny 3metre, plus minus..
to by ma zaujimalo, ako vedia tak presne povedat, aky ma priemer ten objekt pri slnku (urcite na to su nejake rovnice-algoritmus ako to vypocitat celkom presne), alebo na ne vystrelili laserovy luc aby odmeralu dialku? :D mozno preto "zdrhli" lebo sa zlakli laseru :))
Lost...ked pridu tak dufam ze ich nebudes vitat na streche VUB :DD
Podľa mňa sú to nejaké asteroidy alebo niečo podobné, príp. chyba spôsobená technikou. Ak by to mali byť vesmírne lode, tak za prvé by boli príliš obrovské a za druhé neviem si predstaviť z akého materiálu by boli vyrobené, aby sa mohli takto blízko priblížiť k Slnku ; )
to je ako ked bolo vela reci okolo ISZAK D ...... a potom bublina splasla
Staci sa na to pozriet, nie su to ziadni mimozemstania. Co by robili tak blizko pri Slnku:D