Gigantická flotila pri Slnku

system

ano cudne, ale berte na vedomie ze take smietko prachu na tom teleskope spravy naozaj vela. Mrknite ze to video je stare 2 roky :P A inac ak existuju tak my sme proti nim ako mravce ;) uplne primitivne. keby chceli davno nas vymazu z galaxie ;)

lost

pri slnku si mohli napr dobijat baterie.. alebo zbrane ;)
alebo tam dali nejaku chemikaliu, ktoru slnko nasiakne a mame tu potom slnecnu erupciu..

lost

ono nemusia byt pri slnku.

raz tento problem bol - velmi casto - s lietajucim tanierom.

moze to byt objek 6 metrov v priemere, 200m vo vyske a 300metrov daleko. plus minus

a bude to z pocitovo, respektive z fotky presne take iste, ako keby to bol frisbee disk 2 metre vysoko, v priemere mal 40cm a vzdialeny 3metre, plus minus..

to by ma zaujimalo, ako vedia tak presne povedat, aky ma priemer ten objekt pri slnku (urcite na to su nejake rovnice-algoritmus ako to vypocitat celkom presne), alebo na ne vystrelili laserovy luc aby odmeralu dialku? :D mozno preto "zdrhli" lebo sa zlakli laseru :))

Matyo

Podľa mňa sú to nejaké asteroidy alebo niečo podobné, príp. chyba spôsobená technikou. Ak by to mali byť vesmírne lode, tak za prvé by boli príliš obrovské a za druhé neviem si predstaviť z akého materiálu by boli vyrobené, aby sa mohli takto blízko priblížiť k Slnku ; )