Ludia potrebujem poradiť som chalan a mám 15r. neviem čo zo sebou ,neviem prečo ale každá situacia zlá alebo nejaký človek ktorý sa mi pokuša ubližit vždy sa to podarí,,,niekedy sa cítim byť psychicky dosť silný že na všetko kašlem aj na všetkých ale niekedy strašne slabý a naivný že mi môže ubližit hocikto,,ku tomu somsa rozišiel sb abou pred polrokom ,kamošov a kamošky tých mám vdakabohu ale nechcem ich zaťažovať tým čo mi je aby si nemysleli že som nejaká slaba padavka..proste neviem čo robiť aby sa môj stav zlepšil.
Som labilný?
Dakujem za rady :)
Zlé situácie a zlí priatelia sa neriešia tak, že na to kašleme. Problémy sa riešia tak, že nad nimi porozmýšľame. Prečo sa nám to stalo? Čo je za zlým správaním kamaráta?? Keď vieš, ako rozobrať a poskladať svoj mobil, máš nad ním moc. Ak budeš vedieť rozobrať problém, získaš nad ním moc. A nebudeš ani labilný a a ani bezmocný. Plus jedna vec na záver..nikto nám nevie ublížiť, pokiaľ to sami nedovolíme. :o)
Je aj horšia labilita:) Neskúšaš posilniť sa práve z tých zlých situácií? Nikto nie je stále tvrdý ako skala, ale dá sa naučiť zatvrdiť sa, keď je to potrebné - len to vedieť rozoznať, hm?
áno zlepší sa to. vyrastieš
Dobre to poznám :P