Aké auto si mám kúpiť, aby bolo spoľahlivé, malo lacné súčiastky, lacný servis, nízku spotreba? poradte mi prosím. Môže byť aj desať ročné. Ďakujem
Aké auto?
Normálne v aaačku u nás v meste :)) tak ench ti vyber dobre dopadne! :))
Ahoj kde si takto dobre kupila? To mas naozaj stastie ze sa ti takato super kupa podarila :) tiez ma to caka v najblizsej dobe tak patram :D
Tak ako radia dievčatá predomnou, ja mám bazárovú škodu už roky a je úplne v poriadku, musím si zaklopať že žiadne náhradné diely nebolo treba :))
Škodovka :) a z overeného autobazáru, nie cez inzeráty alebo dovoz, je to mačka vo vreci
Určite odporúčam škodovku. Lacné a dostupné ND a spolahlivé (mám už tretiu škodu, takže vlastná skúsenosť) Keď menšie, asi bude najlepšia voľba Fabia nová alebo staršia). Skús porieť ceny v bazároch a hlavne nekupuj od niekoho cez inzerát, je to veľmi riskantné v tejto dobe, v bazároch je aspoň nejaká garancia a záruka. Prajem veľa štastných km :))))
dakujem aspon za nejaky tip! :) to je pekne, popozeram este nieco podobne diky
A čo niečo takéto? aaaauto .sk/sk/dacia-logan/car.html?id=151023789#make=24&model=1263
Menšie, pohodlné, dáš tam aj sedačku v pohode, do mesta fajn. Popozeraj aj iné, uvidíš
ahojky, tiez by som prijala tip na male auto, pre mna- pre zenu :) s dietatom,a by som donho v pohode dala autosedacku ale zarovne aby som aj vasde zaparkovala v meste hlavne :D ! to je vzdy problem... momentalne pozeram bazary ale nevyznam sa
Ja by som odporučila autobazár AAA Auto a je dobré, že je možné si pozrieť na ich webe: www.aaaauto.sk
Fabiu hladaj od roku cca 2001 a faceliftova je od roku 2004