Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Netuším čo mám urobiť...

Príspevok v téme: Netuším čo mám urobiť...
4273

Prosím vás o pomoc. Akútne potrebujem psychiatra, vyšetrenie, lieky...mám psychické problémy, hrozné stavy. No neviem, za kým mám ísť, nedokážem to nikomu ani len povedať, priznať sa...možno by som to mala najskôr povedať niekomu blízkemu z rodiny, lebo sama si s tým neviem rady, ale nedokážem to nikomu z nich povedať. Mám pocit, že nikomu z nich ani len nedôverujem a nikoho iného okrem nich ani nemám...naozaj neviem čo mám robiť, som úplne na dne, potrebujem pomoc, strašne prosím o pomoc...

marcelina78

Vseobecny lekar ani nemusi o tvojich problemoch vediet..Ak je to ozaj psych. povodu, mozes navstivit rovno psychologa, psychiatra, nepises, ako sa ti to prejavuje a ako dlho a co to spustilo...

tulip05

ahojte,

moj postup bol obvodny lekar-psychiater, ale staci ist rovno za psychiatrom, ja som bola v Ruzinove, aj v Pod.Bisk, ak chcete prednostny termin, plati sa - rozne, ak bez platenia, caka sa dlhsie. U statnych sa neplati, u sukromnych ano. (ceny su aj na nete). Odporucam napr. psychiatricku MUDr. Jamborovu v Podunajs. Bisk. v Ba. 4273 urcite zajdi za niekym,pomozu ti! Vlastna skusenost..

opica

uz nemusis ist ani k vseobecnemu (aj ked, co najskor si ho najdi!!!!) precitaj nejake hodnoteni ana nete skus sa objednat...takto vsoebcne ti nik nepomoze, ked nevie o co ide...

psychiater je v pohode doktor

luciano

A aké máš problémy? Máš depresiu, alebo úzkosti? Vyhľadať dobrého psychiatra by nemal byť problém. Ak nevieš, ako na to, navštív svojho všeobecného lekára, ten ti poradí.