Poslednu dobu ma picha v podbrusku a zo spodu ma vsetko boli. Dnes som bola u gynekologa,ktory mi urobil usg a nezistil nic ocividne,tak este mam prijst na krv,ci to nie je zapal. Lenze teraz pocitujem aj pichanie vyssie...ako keby v boku...v lavom boku....moze to byt tiez gynekologicky problem,alebo to je nieco ine? Zda sa mi to vysoko na to aby to bolo od vajecnikov,prosim nejaku radu.Dakujem.
Pichanie v podbrusku
ja som mala podobne problémy zhruba pred rokom.. začalo to len pichanim v ľavom podbrušku,neskor bolesť.ale taka bolesť ktora pretrvavala nepretržite deň-noc. onedlho prišli aj krče.. museli ma hospitalizovať a začal rad vyšetrení.Prešla som si urologom,neurologom,gynekologom,chirurgom,gastroenterologom.. hľadali príčínu ale nenašli.nakoniec sa rozhodli pre laparoskopiu.pri operácii mi zistili chronický zápal vajíčkovodu a vaječníka.a okrem toho aj dosť nepekné zrasty po zápaloch. po operácii bolo pár mesiacov fajn ale problemy prišli znova. za 2 týžne ma čaká druhá laparoskopia. moja rada je: nechať sa poriadne vyšetriť gynekologom..ak by ani on nezistil príčinu,može to byť aj tráviacim ustrojenstvom či problémy z urologického hľadiska.. prajem veľa šťastia a pevné nervy