No zaujímalo by ma čo si myslíte o nápade, keď frajerovi robím orál, a on sa už spraví, nastane ejakulácia a ja by som prehltla a ďalej by som pokračovala bez nejakej väčšej prestávky....myslíte si, že by sa mohol takto urobiť dvakrát po sebe ? :D alebo máte nejaké zaujímavé rady alebo nápady ? :)
dvojitý orgazmus-> aneb orálne prekvapenie pre frajera
neviem ci to nie je sila zvyku alebo co
priatel vzdy hovoril, ze sa to neda, ze sa mu to nikdy nepodarilo a ..stalo sa :D
U niekoho ano, u ineho nie.Treba skusiť.Po výstreku pokračuj miernym tempom rukou, alebo ustami.
Bez prestávky určite nie :)
je to individuálne. ale vo všeobecnosti možno tvrdiť že opatovný orgazmus dosahujú ľahšie ženy, možno tvrdiť aj to že ženy majú taký volnejší nástup vzrušenia a aj vzrušenie po orgazme odoznieva pomalšie. naopak muži sa dokážu vzrušiť veľmi rýchlo ale aj ich vzrušenie po prvom orgazme odoznieva rýchlejšie.
Neviem, ako priatelovi, ale mne po orale od partnerky - je penis tak citlivy, ze je mi dalsi oral hodne neprijemny. Musim naopak trochu vychladnut a potom sa moze pokracovat dalej.
ale či by to j prakticky fungovalo, nie že potom na ma bude kukať jak na debila, že o čo mi ešte ide :D
Teoreticky by sa mohol urobit dvakrat:D