Ahojte poradily by ste mi čo mám robiť, jedného dňa ma chlapec, čo sa mi páči hrozne dlho už asi od škôlky, zavolal von, boli sme spolu ale nevyspala som sa s ním ale potom som zistila že má priateľku (keby som to vedela tak by som nešla) ale všimla som si že stále sa na mňa pozerá a keď som pri ňom tak je nervozný. Čo mám robiť prosím poraďte
Plakať alebo tešiť sa???
mozno sa trapi aj on..ale myslim si ze toto netreba rozoberat na teoretickej urovni, lebo aj tak sa tym nic newyriesi..moj nazor je-rozhowor.. sak nemusia spolu chodit. mozno jej sa iba ulawi ze mu to aspon powie alebo ja newiem..
No ale tak ked on ju chce tak preco nespravi aj on nieco pre to aby boli spolu?To len ona sa ma trapit a premyslat ze co teraz?
ae ja to chapem, ale sak napriklad aj mne sa stalo ze sa mi pacil jeden chalan aj ja jemu a sme si to nejak nepowedali a nasli sme sa kazdy niekoho ineho..nakoniec sme sa porozpravali a boli sme spolu ;)
No tak kym ma priatelku tak by som nerobila nic pre mna osobne je zadany muz tabu.
Ja viem že vo vzťahu je to dôležité ale my žiaden vzťah nemáme a keď sa stretneme tak len si povieme ahoj a to je všetko.
porozpravat sa s nim..hm?? sak to je v kazdom vztahu najdolezitejsie- rozhowor- bez neho newyriesis ziaden problem..