Ahojte
doktorka mi poveala ze mam HPV vyrus a odporucala mi aby som sa dala zaockovat silgardom, mam 20rokov pohlavny styk som mala, viem ze je to ucinne pre mladsie dievcata ktore este styk nemali, bojim sa vedlajsich ucinkov, kto ma s touto vakcinou skusenoti?mam sa dat radsej zaockovat?
ockovanie proti rakovine krcka maternice
su to zbytočne vyhodene peniaze všetky očkovacie latky su na nič ver mi
Cele OCKOVANIE (proti comukolvek) je cisto farmaceuticky biznis.. je to horsie, ako cokolvek.. dokonca "tetanovku" vyrabaju z opicieho hnisu... nainfikuju ludi, vytiahnu z nich prachy .. az mi je z toho zle...
Martina 12 v ziadnom pripade sa nedaj zaockovat.Ja mam tiez zistene hpv(v zahranici zistene,kedze na Slovensku sa bezne tieto testy nerobia--su drahe,ako mi bolo povedane),mala som gynekologa na Slovensku ktory ma v mojich 27!!! rokoch presviedcal ze by bolo najlepsie sa dat zaockovat,neviem ako teraz ale vravel mi ze vakcina stoji cca 450 eur a este ma aj presne nasmeroval do ktorej lekarne si ju mam ist kupit...vlastne im ide len o zisk,maju tusim nejake percenta z ceny vakciny..Ale najlepsie je na tom to,ze kedze zijem v zahranici mam lekara aj tuto,a ten mi vravel ze je dokonca nebezpecne sa dat zaockovat proti niecomu co uz mas(akoby si mala chripku a dala by si sa prave vtedy zaockovat proti chripke..)a mozes mat z toho aj zdravotne komplikacie,dalej mi vravel ze konkretne vakcini proti hpv maju jeden problem a to ten ze jedna z tych dvoch prestava telo chranit po 10 rokoch a ta druha uz po 7,ale vraj sa to este preskumava kedze je to pomerne novy druh
ockovania a nad radou mojho slovenskeho gynekologa len krutil hlavou..
ako ti lekar prisiel na to ze mas HPV ? staci ster alebo to odhalí USG ?
Pridam este na I3C a DIM(diindoilmethane, na ktory sa I3C musi v tele premenit aby bol biologicky ucinny)
Oba tieto kapustove , vlastne z ruzickoveho kelu a spargle dnes vytazovane prirodne latky ciastocne znizuju testosteron, znacne skodlivy dihydrotestosteron a tiez znizuju estrogenicke hodnoty.
Preto su vhodne aj pre starsich chlapov, kde problemy z prostatou a rakoviny su sposobene najma privysokymi hladinami HDT a estrogenov.Starsi muzi maju viac estrogenov, nez starsie zeny a doslova ich to "hormonalne kastruje", nehovoriac o znacne zvacsenom nabehu na hyperplaziu a rakovinu prostaty.
Dovod, preco vseobecne odmietam dnesne ockovacie nabory je zlozenie vakcin, ktore nikto poriadne nepozna a vyrobcovia utajuju, geneticky manipulovane materialy, co pri tom pouzivaju, rozne zvieracie bielkoviny a ine, co sa v nich nachadzaju bez sterilizacie, a jedovatew konzervanty a adjuvanty co obsahuju.
Este stale nikto nezavisly odborne neposudil a nepreskumal , ci su tie vakciny dost ucinne a viac uzitocne, nez skodlive. Lebo skodliviny pre nas obsahuju a vyrobcovia a casto neinformovani lekari o nich rozsiruju lzivu famu o ich absolutnej neskodnosti a ucinnosti.
Pritom zomreli dievcata aj v Britanii aj v Nemecku tesne po ockovani a bezi chyr, ze mnohi z bohatycy ludi chcu cez vakciny znizit pocet ludi na svete. A to znizenim porodnosti, castymi potrastmi dokonca sterilitou.
Nuz to su velmi vazne dovody a pokial sa ta situacie nevyjasni, do mna uz nikto nic nepichne.
Co sa tyka viralnej imunity, treba si zvysovat vseobecnu viralnu imunitu,m nie docasne specificke, ako to tvrdia vyrobcovia tejto vakciny.
Naviac specificka imunita sa zvysuje na ukor vseobecnej imunity, lebo obratis pozornost tela ,vseobecnu, aby sa viac zaoberala vyrobou urcitych specifickych protilatok.
martina pokial viem ockuju sa mlade dievcata, ktore este nemali sex a moznost sa nakazit HPV. teraz to uz treba riesit inak podla mna. indol je protirakovinovy, teda HPV moze sposobit dysplaziu krcka maternice v roznych stupnoch, cim vyssi stupen, tym viac zmeneny epitel, tym vyssie riziko prepuknutia rakoviny. tu mas nieco o tom :
INDOL3C® je výživový doplnok, ktorý obsahuje účinnú látku Indol-3-carbinol (I3C). Indol-3-carbinol sa nachádza v brokolici, kapuste, ružičkovom keli, karfiole a v inej krížokvetej zelenine. Indol-3-carbinol priaznivo pôsobí na viacerých úrovniach bunkového metabolizmu ľudského organizmu. Indol-3-carbinol prispieva k rovnováhe pohlavných hormónov. Pozitívne ovplyvňuje metabolizmus estrogénov a testosterónu. Ovplyvňuje zdravý vývoj buniek v ľudskom organizme, napomáha zabraňovať rastu nádorových buniek a podporuje naprogramovaný zánik nádorových a HPV zmenených buniek. Indol-3-karbinol má antioxidačné a antiaterogénne vlastnosti.
Použitie
INDOL3C® je výživový doplnok, ktorý je vhodný pre ľudí s problémami ako sú:
Infekcie vyvolané ľudským papilomavírusom HPV
dysplázia krčka maternice
genitálne bradavice
mastopatia (zatvrdnuté uzlíky a cysty v prsníkoch)
mastodynia (bolesť v prsníkoch)
rakovina prsníka
myómy maternice
cysty na vaječníkoch
poruchy hormonálnej rovnováhy u žien
nádory prostaty a semenníkov
polypy a nádory hrubého čreva a žalúdka
nádory hrtana
a pomaha ten indol 3 carbinol???lebo citala som mnoho diskusie o tom ockovani no fakt neviem co robit
tiež si to myslím.
podla mna je to marketingovy tah a nie je ucinna vakcina pre vsetky typy HPV + ked uz si infikovana ... radsej si zaobstaraj indol 3 carbinol
presne toho sa obavam, ale co ak dostanem rakovinu a budem lutovat ze som sa zaockovat nedala...