Ahojte, existuje niečo také? A ako to spoznáte, že s tým človekom to bolo nalozaj tá pravá láska?
Ja som asi v 16tich mala svojho prvého priatela prve bozky, prve milovanie pre neho aj pre mna po troch rokoch sa to skoncilo kvoli mojej blbosti...proste nevyburena pubertiacka robila hovadiny s kamoskami. Vtedy som to nejak tragicky nebrala ten rozchod, ale postupom času som si uvedomovala čo všetko pre mna znamenal, zostali sme kamoši vzdy mal na mna čas na pivo na pokec na prechadzku. Par krat po rozchode sme sa spolu aj vyspali bolo to krásne a také spontánne, že sa to nedalo ovládať. Teraz mám už tretieho priateľa, ale stále mi u každého niečo z toho prvého chýbalo. Tento moj posledný priateľ má kamošou z okruhu mojjho prvého čiže sa stretávame aj takto nechtiec....a tu je problém vzdy ked viem, že tam bude on mám motýle v bruchu, v jeho prítomnosti sa potím, mám studené prsty, trasie sa mi zalúdok, aj ked ked sa normálne bavíme nemáme medzi sebou problém. Myslíte, že je to preto, že to bola práve tá láska?