Poznam dievca do ktoreho som sa zalubil, lenze ona ma priatela niekde daleko. Najprv som to nedaval najavo boli sme kamosi, rozpravali sa, smiali atd. Lenze ja som jej to nakoniec napisal, a od vtedy ked sme von partia a je tam aj ona mam apatiu, tep 300, som roztraseny, neprehovorim k nej ani slovo, nemozem spat sustredit sa nic. Vyzeram tam ako debil. najhorsie je ze mi odpisala ze chce byt so mnou kamoska nadalej, to chcem aj ja ale proste nemam pri nej slov odvahu nic ...zabudnut sa asi neda kedze este chodime na rovnaku skolu ... ako aspon prekonat ten strach aby som sa ku nej ozval a porozpraval? ...co mam robit?
som zarmuteny zbabelec
Pocit, že nás nikto miluje a obdivuje je jeden z najpríjemnejších. A ty si do toho dievčaťa zamilovaný a ona napísala, že chce byť tvoja priateľka....to znamená, že jej je tvoja osoba a tvoja spoločnosť príjemná. Keby jej to bolo nepríjemné, tak ti neodpíše. Tak sa teda ukľudni, nadýchni a prihovor sa jej. Určite jej nepovieš tú najmúdrejšiu vec na svete, ale to od teba ani neočakáva...ako sa vraví, stačí prelomiť iba ľady a uvidíš, že to pôjde.. :o) Červenať sa budeš, koktať budeš, ale vždy lepšie sa červenať, ako sa trápiť...Tak držím palce...