Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky druh antikoncepcie

Príspevok v téme: Aky druh antikoncepcie
MikiBOB

Ahoj,
s partnerkou mame jeden taky problem. Ide o to, ze partnerka kedysi uzivala HAK, lenze bol tam pokles libida, a zo zdravotnych dovodov som tiez nechcel aby to uzivala, tak s tym prestala. skusili sme potom pouzivat kondom, lenze na ten je alergicka a vzdy ju to stipe. Teraz sme kupili cipky Pharmatex, a pri pouziti ju to zacalo stipat, takze sme sa k aktu ani nedostali(mozno mala nejaky zapal a ten cipok nejak nato posobil kedze sa pise v pribalovom letaku, ze to ma aj nejake protizapalove ucinky). ked nebude ani ten cipok ucinny tak neviem aky druh antikoncepcie zvolit.
vdaka za radu

ATIDE/ESMERA

Potom už jedine ak nie toto,t ak skús Ty si urobiť dočasnú vazektómiu - no pozor, ej tam tuším riziko, že ak sa to nepodarí, môžeš zostať neplodný potom trvalo

ATIDE/ESMERA

Tak sa gyenkológa skús spýtať na taký modrý valček alebo čo to vlastne je, tyčinka, aprdon :D, ktorá sa vloží niekam pod pazuchu a zašije sa tma, nosí sa tri roky, alebo vnútromaternicové teliesko

dedy

skúšali ste aj bezlatexový kondóm? ponuka nie je taká veľká, sú aj drahšie, ale možno je len alergická na latex a nelatexové by jej nerobili problém, skúste vyskúšať

MikiBOB

hmm ten jej mozno predpise novu antikoncepciu, uz u neho vystriedala asi 4 druhy HAK(a rozne novinky na trhu), mal som pocit ze z nej robi pokusneho kralika