prosím vs neviem sa zbaviť akné tiež som mal pozitívni helicobakter obidva druhy a doktory povedali že to može byť aj stoho ale aj ked som ho nemal tak som mal strašnu tvar prosím vás kolko stojí lejzer na tvar alebo niejaký dobrý dermatolok v Banskej Bystrci alebo na orave ?
Akné
Môže ešte niekomu bude to aktuálne. Článok napísaný lekárom medium.com ako sa zbaviť akne. Napísane zrozumiteľne pre každého. :)
takisto riešim problém s akné
super je dračia krv
Viete, aby ste presne vedeli, ako s tým bojovať lepšie obrátiť sa k dermatológovi. Mi osobne pomohol lekár doktorpro.sk. Mala som strašne akné ale teraz som spokojna z tym ako vyzera moja pläť
aj ja som ju dcére kúpila
vitkovak aj aj som ju kúpila dcére keďže má protizápalové učínky
užívam dračiu krv, tá má veľa priaznivých účinkov na telo
Dracia krv je protizapalova(Sangre de Grado) a ciastocne aj antimikrobialna .
Mydlo moze rozpustit stvrednute tuky v poroch, hoci zaroven odmastuje aj plet, co je skodlive, lebo plet po tom praska. Odporucam toto mydlo, alebo sirne mydlo a vlhku plet nenechat vysusirt ale okamzite namastit kokosovym olejom s pridanymi par kvapkami citricidalu/GSE.
To sice acne neodstrani, ale zapaly a hnisania v nich moze potlacit, cim sa zmensi pravdepodobnost poskodenia koze a tvorenia jaziev.
Dosť pomáha aj kozmetika La roche possay, možno je trocha drahá no kvalitná a účinky sú zaručené, poraď sa so svojim lekárom pripadne lekárnikom. Túto značku kozmetiky kúpiš v každej lekárni /- prípadne si vyžiadaj nejaké vzorky/.