Klame. Sústavne a vo všetkom. Dá sa nejako dosiahnuť, aby klamať prestal?
notorický klamár
Coby klamal. Iba je striktny introvert.Nerad vesia druhym na nos svoje sukromie - hoci to moze byt prave jeho manzelka. Iba je tu otazka,ci toto manzelstvo je skutocne platne.
No ja klamem neustale, notoricky a si aj vymyslam. Nikto mi neveri. Slahnute lysohlavky, ale ja nemam lysu hlavu tak nechapem. Normalne mam hreben ako dokaz. Vcera som mal na obed rybu, normalne so supinami a nik neveril, ze smrdi od hlavy. Plavali tam tie jej oci, vyvarene a vyvalene uplne na mna. Plutvy mi celkom chutili, chvost usiel, no nie daleko. Lysohlavky ako korenie, hm, neviem co si o tom myslite. Vratme sa k teme. Sakra ja som napisal, ze klamem? Tak uz tomu neverte, ja hovorim vzdy pravdu, to len ludia mi moc nerozumeju. Myslite, ze je to preto, ze konzumuju lysohlavky? Ale nie vsetci su plesati. Straca sa mi zem pod nohami, ten vesmir je tu za rohom. Ja uz neviem. Tak dobre rano vsetkym, idem spat!
Ak by v tomto momente klamat prestal, dokazala by si mu doverovat? Nespochybnovala by si kazdy jeho vyrok?
Zila som s notorickym klamarom, mali sme spolu vztah 5 rokov. Zozaciatku som mu klamstva odpustala a naivne verila, ze uz sa skutocne umudri a vravi pravdu, no zakazdym prislo sklamanie. S odstupom casu viem, ze som to s nim 5 rokov tahat nemala, pretoze som mu mozno uz po mozno 2 rokoch vztahu absolutne neverila a to ma od lasky uz prilis daleko. S odstupom casu vidim aj to, ze on svoje klamstva nepovazoval za preslapy a zil si vo svojej pravde. Mozu to byt male, nepodstatne klamstva, no aj tie stacia na to, aby naburali doveru, mehovoriac o tom, ze je dost mozne, ze prerastu do klamstiev vacsich rozmerov, ako sa to stalo aj u nas. Taky clovek potrebuje facku od zivota a ak mu ani to nepomoze, bude to s nim len trapenie
Niekto tu porovnava bezne klamanie s notorickym. To je UPLNE odlisne klamanie, notoricky klamar moze byt chory na mozgu, zavisly malo moralky atd vsetko dokopy ale to je typ klamstva napr jeden inzinier celkom inteligentny ale alkoholik pervitin, prostitutky...napr..pred mojimi ocami dal niekomu facku. Pytam sa po case ..dal si mu facku? A on..nie nedal. Vravim..to akomfakt si mu ju nedal? On pevne presvddceny..nedal som mu ju.ma tak to je vo vztwhu so vsetkym..co sa tyka vaznych veci..klamu vo vztahu, nemaju moralku mihnutim oka podvedu a tvrdia ze nepodviedli aj ked milenka dojde oni napokon povedia..ona ma prinutila. To je u nich jediny pomrok ked uz nemoze klamat povie prinutila ma, oni to odo mna chceli, ja za to nemozem tvoja chyba a tomsa tyka vaznych veci na urovni priatelstva ako dovera vernost rodina peniaze. Psychologovia vedia o tom hovno vacsinou. A nezabudnut.?kto klame ten aj kradne..aj nase stastie.
tento môj neni ani agresívny ani vybusny, takze facky sa rozhodne nebojim. ja len nemôzem pochopit, ako som zila vedla cloveka, ktory toto robil a ja som to pritom vôbec nevidela. klamstva boli uz len akosi pridruzené k tomu, mala som hladat pravú pricinu. a vôbec, myslite, ze sa dokaze dostat z toho sam len na zaklade svojho presvedcenia? lebo ja si myslim, ze ked sa stretne s tymi "kamosmi", bude v tom zas odznova. neviem, ci mu mam tentoraz uverit, vazne sa bojim, ze sa velmi sklamem
Tupana toto isté sa stalo kamoske. Doslo to až tak ďaleko že je udrel. Odišla od neho a až ked sa vyčistil sa k nemu vrátila. Teraz je dobre.
uz viem v com je problém. Boli sme chvilu od seba, dost nato, aby popremyslal nad sebou. Bol v tom pervitin, marihuana (a bohvieco este). Mali sme otvorený rozhovor, prvýkrat po dlhej dobe, so vsetkym sa mi priznal a vraj si uvedomil, co vsetko tym stratil a ze môze o nas prist. Jeho spravanie bolo... skratka vsetko mu bolo uplne jedno, zanedbaval mna, malú, nejak nemal zaujem vlastne o nic. Vraj mu je luto ze sme kvôli nemu prezili kopu trapenia, odmietania, nezaujmu atd. Neviem, ci mu mam tentokrat verit, slubil, ze sa to nikdy nezopakuje. A ja tupá tupana som si fakt myslela, ze len klame, a pritom on fetoval. Obcas sa mi zdal divný, ale ja... skratka nerozumiem tomu a nerozumiem tomu ze som mohla byt taká slepá
Mozno pud sebazachovy ho nuti klamat ....lebo chce predchadzat konfliktu s tebou ,tak klame
tupana
nebud tupa a prekukni ho. zacni aj ty klamat tak ze sa mu z toho zatoci hlava, klam vo vsetkom v com sa da, a uvidis ako sa vsetko zvrtne a o tyzden bude on vypisovat tu na fore : pomoc moja zena klame vo vsetkom
ak pije tak tam je vysvetlenie,lebo alkoholici klamu,ak nie tak neviem