Neviem čo mám robit.
Stále sa mi vracia kvasinková inf.
Bola som u gyn. dala mi čipky a krém, preliečila som sa a mám to zase. Stále sa mi to vracia. Partner to vobec nemá. Chcela by som už plánovat dieťa, ale takto sa to nedá...poradte čo s tým
Kvasinková inf. už zase!!!
Co sa tyka tej diety urcite zohrava tiez pri kvasinkach dolezitu rolu (odskusane na vlastnej kozi), poviem ti ze vobec nemusi byt nejak brutal prisna, ja som len OBMADZILA sladkosti, nie vylucila , a biele pecivo som vylucila uplne.
Dieta nemusi byt az taka narocna, takze sa vzdy oplati...ked precitas na stranke zdravebrucho.eu...docitas sa, preco je candida zavisla od toho, co zjeme.
No a ak mas este aj nejake ine zazivacie problemy, tak sa taktiez stanu "minulym casom". Taktiez, ak chces schudnut.
Mija, kolkokrat si ju uz mala? Ake casove obdobie?
Ja som kvasinky mavala takmer 2 roky, investovala som do liecby nechutne peniaze a mrzi, hneva ma jedina vec - ze skoro ziaden lekar ti nepovie, ze mas zmenit stravu. Ked som sa konecne o diete docitala, najprv som vzdorovala, ze ako mozem tak prezit. Ale... K diete som predsa bola donutena - 2x mesacne mat kvasinky, ako nic moc. Mimochodom, najprv som ich mavala len raz za 2 mesiace, casom sa to zhorsilo.
Ak si na dietu este primlada, skus liecbu fluconazolom. Som si skoro ista, ze opakovane kvasinky su zalezitost criev, teda nie len vag. sliznice - az na pripad, ked ide o alergiu alebo je nejaky iny primarny zapal v tele, z ktoreho sa to siri (napr. pokazeny zub). Bud si zozen u lekara alebo si kup v lekarni mycomax a uzivaj tak 2x mesacne dlhsiu dobu.
Ale pozor, aj ked si kvasinky budes hubit liekom, ak nebudes mat v crevach dost probiotik, je mozne, ze liecba zlyha po dobrati liekov alebo uz aj pocas. Preto: vela vlakniny a minimum cukru !!!!
ZAVER: Som si skoro ista, ze keby som dietu + fluconazol bola absolvovala po 2.-3. infekcii, nebolo by sa mi to tak pohnojilo, ako sa to pohnojilo.
Vela stastia! Keby ste chceli info o pripravkoch, kludne ma nakontaktujte, mala som uz ozaj skoro vsetko, mozem sa podelit o skusenosti ;) anonyim@azet.sk
Ako si si ista ze partner to nema? Bol na vytere aj on?
Chlpay vo vacsine pripadov priznaky nemaju! napriek tomu su nosicmi. Je takmer 100% iste ze ak si to mala ty, ma to aj on.
A este z vlastnej skusenosti: 2 roky sa mi opakovali kvasinkove infekcie, streptokoky, gardanella a pod. potom gyn. poslal mojho priatela na urologiu sprvaili mu vyter a vo vysledku mal komplet to iste co ja!
A to NIKDY nemal ZIADNE PRIZNAKY, boelsti, vytok, svrbenie, azcervenanie, jednoducho NIC!!!! ked sa preliecil a ISIEL OPAT NA KONTROLNY VYTER bolo vsetko OK.
a myslis, ze moj partner mal priznaky? :D A ake by mal mat? Vytok? :D Nie, niee...nema mat ake priznaky, ale moze byt nosicom. Kym sa neprelieci partner, bude sa to opakovat tebe stale. A este, ked beries antibiotika, dokaze to urobit sarapatu aj tam dole. Takze urcite po vysadeni antb. zvys prijem probiotik. Existuju aj prirodne probiotika, nemu si sa hned jednat o lieky :)
Partner nemá žiadne príznaky. Ďakujem za typy, určite vyskúšam. Prádlo mám len bavlnené, nepoužívam aviváž, aj si ho žehlím. Gyn. mi robila aj výtery a nič nezistili...som bezradná už z toho
Ako vies, ze partner to zarucene nema? Bol na vysetreni? Urcite ho posli, ak nebol. Minimalne nech si natiera ten isty krem, ktory si pouzivala ty (mne to tak kedysi gynda odporucila) a kupte si obaja mycomax. Dalej dlhodobo neslad caje, kavu, nejedz sladke, a pi vela acidka, alebo teda bifidoveho mlieka. Kup si probioticke tabletky urcene specialne pre zeny. Spodne pradlo vymen za bavlnene. Toto su vsetko veci, ktore pomohli mne, vyskusaj, uvidis.