Ahojte mám králika izbového malého vzrastu, ale chcem ho dať , pretože mi strašne žere skrine a káble ...iba mi ničí izbu ..je zlatú to hej , ale vadí mi to čo robí..myslíte si že by mohol byť vonku v zajančinci ??? máme aj iné zajace slúžiace na jedlo ...ale tento by bol samostatne v chlieve ...alebo zobrali by mi ho do chov produktu ??? a zaplatili by mi za nho ??
Izbový králik - Teddy štandart
suhlas so zajko usko...naco si si ho zaobstarala ,ked ani nevies ,co od zajaca cakat? chuda,ze do zajacinca :((
skus si nieco precitat o vychove a starostlivosti a nechaj si ho , este ti bude robit radost...nie sa ho zbavit hned,akonahle su problemy...typicky pristup ...aj mne zajac pokusal nabijacku od pc, aj si parkrat dovolil vyskocit na postel a vykonat tam svoju potrebu...ale potom ho to preslo.
Kto chce domáce zviera, jeho zodpovednosťou je zistiť si všetky problémy s tým suvisiace a zabezpečiť sa proti tomu. Takže pozakrývať káble, zamedziť mu vstup, na ohrýzanie pravidelne halúzky ovocných stromov a tvrdý chleba. Poprípade kým z toho nevyrastie nepúšťat ho von bez dozoru. Aj zajka treba vychovať, sem tam mu dať trochu po zadku, zvýšiť hlas keď robí zle. On sa naučí aj moj mi na komplet odpojil pc od káblov, ale uz sa naucil a už ho to nezaujima.