Prosím Vás aké máte skúsenosti so štúdiom Pink? AKé majú ceny piercingov? Konkrétne ma zaujíma brucho...Díky moc
NITRA
Takze ked mi to spravil, tak som to mala taky mesiac pekne, uplne ciste, poto sa mi to trosku zapalilo a zacalo hnisat aj napriek tomu, ze som si to cistievala pravidelne tou vodickou, co som si tam kupila, potom mi to nehnisalo stale, chvilu to bolo v poho, chvilu nie, ako kedy, ale aqkoze ono to nebolo skarede, ked to hnisalo, nebolo to ani vidno, lebo to zakryval vrch tej nausnice, ale citila som to a uplne sa mi to zahojilo az po nejakom roku.
ok, popýtam sa tedy tak....a ešte by ma zaujímalo ako dlho sa ti to hojilo?
No maju to tam drahsie, to mi je jasne. Zda sa mi, ze potom je prepichnutie o nieco drahsie, ked nie je od nich nausnica, ved si tam normalne zavolaj a poopytuj sa, aj ja som sa tam tak objednavala.
A ak by som si priniesla šperk, tak prepichunutie by bolo za tú istú cenu? Nevieš náhodou? No tých 600,- sa mi zdá dosť, na pirsing.sk ceny aj pod 200,- samozrejme bez poštovného. Ja by som skôr chcela titánový, myslím si, že je lepší na prvé prepichnutie ako chir. oceľ. Dík moc za odpoveď
Ceny? ja som si to dava robit pred 2 rokmi a prepichnuti stalo 400 Sk a piercing tusim 600 alebo 700 SK.
Cauko, ja mam odtial piercing v pupku, mam z cirurgickej ocele, som spokojna, sice mi hnisal, ale to asi kazdemu, Dodo, to je ten c to robi, je pohodak, uvidis ani to nebudde boliet:)) drzim palce:)