NITRA

krasavica

Takze ked mi to spravil, tak som to mala taky mesiac pekne, uplne ciste, poto sa mi to trosku zapalilo a zacalo hnisat aj napriek tomu, ze som si to cistievala pravidelne tou vodickou, co som si tam kupila, potom mi to nehnisalo stale, chvilu to bolo v poho, chvilu nie, ako kedy, ale aqkoze ono to nebolo skarede, ked to hnisalo, nebolo to ani vidno, lebo to zakryval vrch tej nausnice, ale citila som to a uplne sa mi to zahojilo az po nejakom roku.

krasavica

No maju to tam drahsie, to mi je jasne. Zda sa mi, ze potom je prepichnutie o nieco drahsie, ked nie je od nich nausnica, ved si tam normalne zavolaj a poopytuj sa, aj ja som sa tam tak objednavala.

in

A ak by som si priniesla šperk, tak prepichunutie by bolo za tú istú cenu? Nevieš náhodou? No tých 600,- sa mi zdá dosť, na pirsing.sk ceny aj pod 200,- samozrejme bez poštovného. Ja by som skôr chcela titánový, myslím si, že je lepší na prvé prepichnutie ako chir. oceľ. Dík moc za odpoveď

krasavica

Cauko, ja mam odtial piercing v pupku, mam z cirurgickej ocele, som spokojna, sice mi hnisal, ale to asi kazdemu, Dodo, to je ten c to robi, je pohodak, uvidis ani to nebudde boliet:)) drzim palce:)