busi mi srdce,neda mi dychat,skrti v krku,potenie,moze to byt stitna?obv.lekar ma odpisal ze by to bolo vidiet na krku ,ze by bola zvacsena.
stitnazlaza
lada
aj mňa by zaujímal tento problém s tými uzlinami myslíš mandle? bola som na sono a všetko ok . ešte čakám výsledky z krvi.
Stitna zlaza a jod, to je davno znama zalezitost, len sa to akosi v poslednom case nezdoraznuje.
Vsetci vnutrozemci maju nedostatok jodu, stare cisla na odporucenu dennu davku su uz davno dokazane za nedostacujuce, ale oficialne neboli zmenene a naopak chodi medzi lekarmi fama, ze vyssie davky jodu poskodzuju stitnu zlazu.
To by potom Japonci museli byt vsetci poskodeni, lebo ich prijem jodu z roznych morskych burin je v priemere 12.5 mg, co je vyse 80 nasobok tej starej odporucenej dennej davke, a maju podstatne menej problemov s roznymi nefunkcnymi tkanivami(rozne uzliny, myomy, cysty, hrcky v prsiach, polypy...) a kto neobdivuje tu porcelanovu plet japoniek bez akni?
To sa ale netyka Japoniek v USA, ktore jedia americku stravu. Takze to nie je genetikou ale vyzivou.
Štítna žlaza nemusí byť zvačšená a napriek tomu nemusí pracovať dostatočne.
Curi,ako ti to poškodilo oči?Ja síce už nemám šž,ale zdá sa mi,že začínam mať tiež problémy s očami,respektíve už mám.
ja som si dlho myslela ze som v prechode az ma hospitalizovali a tam sa zistila porucha stitnej zlazi.dost mi to poskodilo oci,ale hlavne by som chcela vediet ci to moze byt zhubne.navali tepla a trasenie sa celeho tela uz zmyzlo a je mi uz lepsie
presne tie priznaky som mavala aj ja presne to mi roky hovorila moja obvodna lekarka,az raz sa mi ta stitna zlaza zapalila,a zistilo sa ze mam vnutornu stitnu zlazu, ktoru nieje vydiet.Nahmataj si ci nema take male uzlinky na krku?Ja ic mam ,niekedy vetsie,inokedsy mensie.Daj si vysetrit krv,nedaj sa odbit.Drzim ti palce!!!!
podobne priznaky su aj pri panickej poruche,prichadza to z nicoho nic, myslis si ze zomieras alebo ze ti ide preskocit.Ale moze to byt aj SZ.ak sa to opakuje chod za odbornikmi.