Ahojte,chcem sa spytat,ako sa daju vymazat na mojom konte komplet vsetky maily na facebooku,odoslane aj prijate.Da sa to vobec? Diiik
Facebook - vymazanie mailov
ahojte ako mám vymazat emaily v ikone na facebooku ked sa idem prihlásit-´? prosííííííííííííííííííím poradte mi :(
no ak si si ich vymazala uplne a nedala len archivovať, tak máš smolu..
ahojte, prosím Vás viete mi poradiť ako sa dá ziskať späť odstránené správy ?? ... omylom som si vymazala správy a chcem ísť získať späť ... newiete niečo o tom ??
tak si ho daj do slovenčiny, budeš to mať jednoduchšie a zvládneš to aj sama..
Das si spravy, tam mas akcie - odstranit spravy a vyberies ci vsetky alebo oznacis ktore.
Prosim mozes ma navigovat, ake akcie? a v anglictine poprosim, nemam fb po slovensky. a nemam timeline. dakujem!!
V tom starom sa to dalo vymazať všetko naraz, však hádam viem, nie?!? ale nemyslím fb pred timelineom, ešte pred tým..
ked si to dáš do archívu, archivuješ to-stále to tam máš .. jednoducho dáš odstrániť konverzáciu ...
Das si spravy, tam mas akcie - odstranit spravy a vyberies ci vsetky alebo oznacis ktore.
a ked to sa presunie do archivu tak to zmizne uplne? lebo neviem kde je ten archiv...
JJ, uz som dala nieco do archivu... co som tam nechcela mat. dik
otvoríš správu ktoru chceš vymazať a tam je to kolečko alebo skrátka omžnosť že vymazať. len musíš otvoriť každu správu
v starom.
a pokiaš viem nedaloo sa to naraz len siich presunul do archívu keď si ich odfajkal....