co ak nebudem dodrziavat prestavky v antikoncepcii ??
co ak ?
.. beriem chloe, špinila by som ak by som vynechala?
no, ja by som to neriskovala.. ved si mozes uplne rozhadzat hormonalnu rovnovahu.. neni normalne aby zena nemenstruovala, teda pokial je zdrava alebo nemala menopauzu.. v kazdom pripade sa porad s lekarom, ale nepredpokladam, ze ta v tom podpori..
jeanine je na to určená, aby sa mohla brať v dlhých cykloch 84/7 dokonca aj 126/7, keďže výrazne oslabuje menzes, pri iných sa ti môže/ nemusí stať že ti neudrží sliznicu a budeš špiniť aj počas dní, keď budeš brať tabletky :)
veru, čo sa ti môže stať? nebudeš mať menštruáciu ..
ja si to robím len občas takto, nie stále ... :)
minule som pocula jedneho gynekologa v telke hovorit o tom ze v anglicku to je uplne bezny jav ze zeny nemaju celi rok menzes kvoli HAK a vzdy tak raz za rok sa precistia tym ze si nechaju tych 7 dni pauzu.zevraj to neni skodlive :D
no a zoberme si co v dnesnej dobe nieje skodlive?
baby su podrazdene,znizene libido,nejaka ta krvna zrazenina,rakovina,-no skoro nic nesposobuje ta HAK :D
v potravinach sa nachadzaplesen,sol na zem,pomlete jasterice a vseliaky iny hmyz.
co teda dnes nieje skodlive???
ja zeny nezeriem iba l.... no, nic radsej. :))
moze sa to sem-tam kvoli posunutiu pseudomenstruacie, nie? ale pravidelne? v pripade hak by som sa vo vlastnom zaujme drzal co najuzkostlivejsie navodu. hak nie je sumivy celaskon.
baby nezozerte ma, ved ja vas tak obdivujem. :)
ivanecka pockaj ako ta tu zozeru baby za to co si napisala :D
ja beriem 4 balenia po sebe a až potom si spravím 7dňovú pauzu
skor myslim ze myslela uplne vynechanie.
no co uz niektory ludia nevedia popisat co presne chcu vediet.