co ak ?

henyy

pri trojfazovych HAK sa tusim musi robit pauza.
ja mam jednofazove , pauzu si robim kazdy druhy mesiac, doteraz som nemala problemy...

iotaaa:-)

no, ja by som to neriskovala.. ved si mozes uplne rozhadzat hormonalnu rovnovahu.. neni normalne aby zena nemenstruovala, teda pokial je zdrava alebo nemala menopauzu.. v kazdom pripade sa porad s lekarom, ale nepredpokladam, ze ta v tom podpori..

dedy

jeanine je na to určená, aby sa mohla brať v dlhých cykloch 84/7 dokonca aj 126/7, keďže výrazne oslabuje menzes, pri iných sa ti môže/ nemusí stať že ti neudrží sliznicu a budeš špiniť aj počas dní, keď budeš brať tabletky :)

no a čo

veru, čo sa ti môže stať? nebudeš mať menštruáciu ..

ja si to robím len občas takto, nie stále ... :)

User_37597

minule som pocula jedneho gynekologa v telke hovorit o tom ze v anglicku to je uplne bezny jav ze zeny nemaju celi rok menzes kvoli HAK a vzdy tak raz za rok sa precistia tym ze si nechaju tych 7 dni pauzu.zevraj to neni skodlive :D
no a zoberme si co v dnesnej dobe nieje skodlive?
baby su podrazdene,znizene libido,nejaka ta krvna zrazenina,rakovina,-no skoro nic nesposobuje ta HAK :D
v potravinach sa nachadzaplesen,sol na zem,pomlete jasterice a vseliaky iny hmyz.
co teda dnes nieje skodlive???

wreck

ja zeny nezeriem iba l.... no, nic radsej. :))

moze sa to sem-tam kvoli posunutiu pseudomenstruacie, nie? ale pravidelne? v pripade hak by som sa vo vlastnom zaujme drzal co najuzkostlivejsie navodu. hak nie je sumivy celaskon.

baby nezozerte ma, ved ja vas tak obdivujem. :)