Ženy, spamatajte sa!

Príspevok v téme: Ženy, spamatajte sa!
Vdova

Stale je niekde na programe manzelska nevera. Cudujem sa tym naivkam, ktore veria tomu, ze chudak manzel je prenasledovany doma Xantipou, ktora ho sekiruje, neda mu, aj ked on jej skace okolo zadku. Tak chudak potrebuje niekde utesit, aby sa nezosypal.
A čo povedat na take, ktore maju toho nevernika doma? Utapaju sa v slzach, hadaju sa s nim, hrozia, prosia - vsetko mozne, len aby sa milenky vzdal a vratil sa k rodine.
Nedavno som takeho nevernika pochovala. A ked som zrekapitulovala cely svoj zivot s nim, tak som sa zhrozila. Preto radim kazdej oklamanej zene: nenicte si zdravie a psychicku pohodu rozmyslanim nad tym, ako zmenit promiskuitneho chlapa. Myslite na seba, zite SVOJ zivot a teste sa kazdej chvili. Starajte sa o svoje telo, svoju krasu, sustredujte sa na tie najkrajsie stranky zivota a nedopustite, aby chlap, ktory devastuje vase manzelstvo, zdevastoval aj vas tym, ze nad nim rozmyslate. Kym on sa zabava niekde s dalsou oklamanou, vy doma placete a behate okolo deti. Nechajte ho, nech sa o tie deti stara aj sam a vy sa chodte zabavit. Najdite si vhodne aktivity, ktore vas budu tesit. Len nesedte doma!!! Zmyslom vasho zivota nie je vas manzel, ale vy sama. Spamatajte sa! Myslite na seba, nie na neho! Len tak sa sa z toho dostanete. Je to jedina cesta, na konci ktorej je radost.

Hmmm...

Raz sem niekto hodil tento článok. Zaujímavý príbeh, svedčí o tom, že aj muži sa nechávajú radi ľutovať, pritom doma strieľajú najmä ostrými.

liek.beautywoman.sk

tak..

myslim Ze skor zeny maju potrebu kydat na muzov a kecat o ich zakomplexovanosti a z toho jasne plynie ze si zeny potrebuju furt cosi dokazovat. chlapi to maju proste na haku a neriesia. Dokazuju to aj tot tieto zakomplexovane prispevky. Ale ked sa vám zenusky ulavi tak si posluzte.

bingham

Maros pravdu mas....my muzi to nemame jednoduche...ked sa tak pozeram comu vsetkemu musime celit :))

lenze ja nechapem tych muzov co sa nechaju takto psychicky tyrat..., ved muz je stale fyzicky silnejsi...tak to treba vyuzit a dat to na poriadok nie ??? :)

GoFruit

ja netrpim maros, ja len nechapem co tu tie vsetky macovske muzske poznamky robia, vazne, niekto tu napise nazor, ktorym nikoho neohrozuje, nevysmieva sa, neponizuje a zrazu nabehne zopar macov a zuby ceria a ponizuju, to nechapem...

Maros75

Žena muža nemôže biť, pretože ho nepremôže... Omyl! Nemala by, ale môže! Nie vždy pritom ide o búchanie pästičkami. Ženy sú z času na čas dokonca aktérkami tzv. domácich zabíjačiek – a vôbec nie v úlohe nebohých obetí.
Ich advokáti sa potom, veľakrát oprávnene, snažia preukázať na súde platnosť tvrdenia, že vražda tyrana nie je zločin. Ak je žena hysterická, je v zlostnom afekte a má kuchynský nôž, do hrude tyrana muža to nemá ďaleko.
Jedna z kriminalistických poučiek hovorí, že pokiaľ sa úmyselného zabitia či vraždy dopustí žena, obeťou je prakticky vždy niekto blízky – najčastejšie manžel či partner.
Mučenie v rukavičkách

Typická týrajúca žena však spravidla volí podstatne subtílnejšie prostriedky pričom efekt niekedy býva rovnako deštruktívny, ako keby sa uchýlila k brokovnici so spilovanou hlavňou. Obete psychického teroru by mohli hovoriť! Objektom týrania môžu byť aj deti, prípadne starnúci a bezmocní rodičia, pre dnešok však zostaneme pri situácii, keď je tým týraným manžel či partner.
Ženy sú nanešťastie spravidla nadané vyššou sociálnou inteligenciou než muži. Neomylne dokážu rozoznať slabé miesta, dokonca i tie, o ktorých bežne nemáme potuchy. Žena tyranka sa však s primitívnymi zbraňami neuspokojí.
Účinnou „muníciou“ pre ne predstavujú deti v úlohe rukojemníkov. Pokiaľ je treba pritvrdiť, ponúka sa hrozba verejným škandálom, teda niečím, čoho sa bežný muž bojí ako čert kríža. Pohroziť vedia aj obvinením z pokusu o znásilnenie a v poslednej dobe je tiež v móde obvinenie zo sexuálneho zneužívanie detí.
Vražedné slová
Ku psychickým kopancom patria výroky, ktoré prirovnávajú muža ku „chudáčikovi“, s ktorým sa žena musí zahadzovať, keď môže mať krajšieho, inteligentnejšieho, schopnejšieho, šikovnejšieho, úspešnejšieho a sexuálne výkonnejšieho muža.
Toto všetko a ešte viac dokážeme my ženy skúšať na našich chlapov, keď ich chceme manipulovať, či odpratať z bytu a pod. Aj napriek tomu sa nám stále hovorí slabšie pohlavie?!