mam otazku, v praci som stretla jedneho chalana,konkretnejsie spolupracujeceho,od dna co som ho stretla,tak som sa asi tak viac menej zalubila do neho:D...vychadzali sme v robote super,flirtovalli sme,a raz sme skoro mali vstyk....no ja som nechcelo takze k tomu nedoslo no zchylovalo sa k tomu...ja uz nepracujem tam,nasla som si novu pracu takze s nim uz niesom v kontakte,no pred niekolkymi dnami mi napisal ci sa nestretneme,ale napisal ze najskorsie moze o 10 vecer..co si mam o tom mysliet? co budeme mat z toho ak budeme spolu 2 hodiny?mam pocit ze ma chce iba pojebat...a odkopnut?..neviem..co si myslite?
ide mu len o jedno?
Baby,mate pravdu.ja mam pocit ze to iba ja mam takuto smolu,vsetci ma chcu iba pretiahnut,kam zmyzli gentlmeni?som neskutocne rada ze som s nim vcera nikam nesla,ze som sa uvedomila,a ze ste ma vy uvedomili,,,
J111 a niektori su oboje naraz
2bodka - co ked o ruku? :)))))))))))))))))))
jasne a ta priatelka je v skutocnosti manzelka a ma uz aspon zo dve deti s nou...klasika
zadany turek, ktory chce rande o 22.00 hod :) je uplne jasne, ze ta chce poziadat o susulu! :))))
Ak mas este nejaky zvysok zdraveho rozumu, tak nepojdes nikam a prestanes s nim byt v kontakte. Este na teba nieco prenesie, fuj.
Turek ten pretiahne vsetko, co sa hybe. Väcsina z nich ma niekolko mileniek okrem manzelky.
Bud rozumna.
och zabudni na nho, zadaný Turek po 22.00 sa rovna hotova katastrofa :D akurat by mal zadara bordel
Maoam : ale ved ja som sa s nim nestretla,nakoniec som to stretnutie zrusila,pretoze mi doslo asi ze o co mu ide,,,ja niesom lacna kurva. Len myslim ze sama dobre vies,kes sa to niekto paci tak mas na sebe ruzove okuliare.
a k tomu, ze si s nim uz daco mala a skoro uz bol aj sex
no comment
ja sa fakt niekedy normalne HANBIM za to, ze som zenskeho rodu
kvoli takym, aka si aj ty
jezis neeeee, Turek s priatelkou, ktory ta chce pretiahnut v aute a ty si este nad tym aj premyslala, ci ist???
preboha.......
nemam slov
si SPROSTA ako tago