pomôžte...maturita ..a odpadnutie

Príspevok v téme: pomôžte...maturita ..a odpadnutie
natusa42

dobrý den ..
porasdte mi prosim niekto ....dnes som písala maturity..,skoro som pri tom odpadla,nemohla som ich ani dopísať ..psychika ....čo mám robit ?aby sa mi to nestalo aj zajtra na angline ? prosím poradte mi ..nepomaha mi nic..ani voda,ani vnutorne ukludnenie ...co mam vyskusat ? ..myslite si,že je vhodne si dať nieco na upokojenie ???:( som uiplne zufala...kvoli zdravotnemu stavu som asi dovrbila totalne maturitu !:(:(

natusa42

nejde o to...či ma vezmu kde,alebo nie..proste len som zufala sama zo seba,ako len takto som mohla dopadnut :( ako som to mohla takto zbabrat ...horsi ziaci odo mna budu mat lepsie percentily ..,ale o to nejde..proste len i de o moj vybuch,nechcem zajtra na angline tak vybuchnut ....rozmyslam,ze si dam sedativa nejake ......ale zase,aby som nebola ospala...och sakra :(:(:(

jankaaaaaaaaa

vezmi radsej skor ako pol hodinu pred, ak to chces brat
ak si mala doteraz smae jednotky a keby si nahodou na mature nemala tak sa nic nedeje. tvoje znamky na mature nebudu absolutne nikoho zaujimat. ak chces ist na vs, tak tam dnes beru kadekoho, alebo rozhoduju na zaklade prijimacich skusiek. takze nestresuj

jankaaaaaaaaa

vstan ovela skor ako mas, a doma pozeraj telku, najedz sa, alebo pocuvaj hudbu. aj do skoly chod skor ako treba a tam pomaly dychaj a vobec sa nesustreduj na ucenie ani na neho nemysli, pocuvaj mp3 a "nud sa" .. pokym aj zacne test tak ta trema z teba vyprcha.

orchidejka

spominali to uz viaceri, proste maturita=formalita. vsetci co mame po nej, tak vravime ze to nic nebolo a ti co ich to este len caka, tak stresuju. podla mna kazdy sa trosku bal aj ked sa hrdinsky teraz tvari ze to nic nebolo.

a co ti moze pomoct? ak chces, v lekarni maju lieky na prirodnej baze s nazvom persen forte, uskodit ti urcite neuskodia a pomozu ti zvladnut stres, nebudes sa tak bat. ak chces, mozes vyskusat, len kde ich zozenies, mozno rano do lekarne - pol hodiny pred zaciatkom ju zober aby zacala ucinkovat a pekne zmaturuj :) vela stastia!

natusa42

ved ale paveze ja mam same jednotky cele roky...ale teraz to uz proste nezvladam..nezvladla som to dnes,ale len preto,lebo mi bolo strasne zle...sa mi vsetko tocilo ,co mohlo v tej miestnosti ..mne nepomahaju rady tohto typz ,ze " o nic nejde " ...ale ..ja saliem z toho ...a neviem co mam robit preto..ako sa ukludnit,aspon,aby mi nebolo takto zle

chladomor

Tak aspoň dnes už na to nemysli a zajtra uvidíš. Neboj sa, nejako to už dopadne. Keď budeš písať test, zbytočne veľa nerozmýšľaj, len krúžkuj a dopĺňaj to čo ťa prvé napadne. Určite ste si v škole prešli testy z minulých rokov, takže zhruba vieš čo ťa čaká. Tie testy sú aj tak stavané tak, že je zbytočné sa na ne veľmi učiť, naozaj stači prejsť si tie staré. Maturitu by si mala spraviť, aj keď si v škole slabšia, aj keď možno jednotky mať nebudeš, ale na tých väčšinou nezáleží, stačí len prejsť.

bingham

co len ty budes robit ked pridu naozaj dolezite veci...

ved o nic nejde...ja som sa na maturitu absolutne neucil...a nemal som ani ziadne stresy...tak bud to spravis alebo nie...nic horsie sa stat nemoze...a keby si to nahodou nespravila...tak urobis nabuduce...a zivot ide dalej...

jankaaaaaaaaa

riesit toto den pred maturami je uz neskoro.
maturita nieje to najdolezitejsie v zivote, a nieje to absolutne nic tazke. ber to tak. uplne sa ukludni a ber to s lahkosotu. este zazijes v zivote ovela narocnejsie ulohy ako je maturita