dobrý den ..
porasdte mi prosim niekto ....dnes som písala maturity..,skoro som pri tom odpadla,nemohla som ich ani dopísať ..psychika ....čo mám robit ?aby sa mi to nestalo aj zajtra na angline ? prosím poradte mi ..nepomaha mi nic..ani voda,ani vnutorne ukludnenie ...co mam vyskusat ? ..myslite si,že je vhodne si dať nieco na upokojenie ???:( som uiplne zufala...kvoli zdravotnemu stavu som asi dovrbila totalne maturitu !:(:(
pomôžte...maturita ..a odpadnutie
a persen je na kľudný spánok, takže ten radšej nie
Natusa, ono sa hovori, ze ked maturitu nebudes zvladat, tak profesori ta cez nu sami prehodia. Ja som sa toho bala hrozne a na slovenskom jazyku som zazmatkovala a profesorka mi sama nasepkavala. :) Ak by ste tam nezmaturovali, to by bola hanba na profesorov, ze vas nedokazali za tie roky nic naucit. A komu z profesorov by sa chcelo v lete robit opravne skusky? Nikomu. Neboj sa, uvidis, ze to nieje nic strasne. U nas zmaturoval kazdy, aj ti, ktori nic nevedeli. :)
Sprav si čaj z medovky, príp si daj B-komplex, aj keď je to také placebo, tak mne to pomáha, pri mojich občasných stavoch
ja som tiez dnes robila a boli ma hlava uz 4 dni vkuse bez prestavky..som vo velkom strese no myslim ze to nejako zvladnem
ak si jednotkarka tak to urcite nejako das, ved ide naozaj len o to aby si to spravila na tych 33 percent ci kolko...a to zvladnes...na Vs sa to vacsinou nikde neberie..
neber radsej lieky lebo bohvie aky ucinok budu na teba mat
J111 nie je nahodou na zaspanie ?:) som take cosi citala
Kup si persen forte, stoji cirka sest eur.
ale to su homeopatiká ----to je volnopredajne...ja take ebriem niekedy....
ale neviete o niecom inom?
janka 100 bodov :)) sedativa neber, to je najvacsia kravina co urobis. potom sa z vysledku budes len divit a riesit percentily ked uzijes sedativa. a fakt - odkial by si ich zohnala?
a potom ti bude az velmi jedno ako to napises a tak sa ani nebudes snazit. a tiez neviem odkail by si chcela zohnat sedativa :)))
ked si das sedativa, tak zaspis