Moze psychiater predpisat tramal?

faster

Ahoj bibba ano môže to predpisať psychiater dokonca aj obvodní lekar neurolog a nakoniec samozrejme ortoped mne ho predpisal obvodak a aj neurolog...;-)

bibba

Magy

ja s tebou suhlasim. lenze ja som tu od nikoho tentokrat nechcela nejaku extra radu, alebo pomoc. otazka bola jednoducha. ci moze psychiater predpisat tramal. ja som si to potom aj tak rozmyslela. a okrem toho, na tomto fore mi este nikto nepomohol, aj ked som pisala veci podrobnejsie, cize pomoc necakam. mali by sme sa naucit hlavne riesit problemy sami vo vlastnych zivotoch a nespoliehat sa anonymne fora, kde, ano mas zase pravdu, kde ta väcsinou len odsudzuju, alebo urazaju. to, ze som napisala jednu vetu v prvom prispevku vas vobec nemusi trapit. koniec koncov, nikomu z nas tu nezalezi skutocne na tych druhych, lebo sa nepozname, len tu chodime mudrovat, ti mudrejsi tu chodia aspon diskutovat... ked nemaju co robit. lebo podaktore nicky vidim, ze sa tu objavuju kazdy den. sorry, ale to skutocne neviem co je za zivot. ale zite si virtualne doma za compom, ked vam to vyhovuje;)

anamarie

Tramal nie, zblaznila si sa? Uzx po jednej davke sa mozes stat od neho zavisla a budes vygumovana chodiaca mrtvola, ja som cloveka, zavisleho od Tramalu videla, je to hnusny liek!!! Od toho ruky prec, dobre ti radim, lebo skoncis ako narkomanka. Daj si ten zlomeny zub vytrhnut, co sa chces do konca zivota oblbovat liekmi proti bolesti? Urobis si z nich dieru do zaludka a na pecen su tiez zle.

Magy

bibba - je smutne, ak sa ludia z roznych dovodov, od predsudkov az po nudu a vlastnu obmedzenost, navazaju do toho, kto chce pomoct, ale zaroven je na zakladatelovi temy, aby predisiel podobnym utokom a blbym poznamkam tym, ze tie dolezite podrobnosti napise skor, ako ho ostatni ludia svojimi poznamkami k tomu donutia.

s tym sa stretavam na tomto fore casto, ze zakladatel napise tri vety, ze ho nieco boli, a caka, co mu poradime. a samozrejme chce dobru radu, ab yto jeho problem vyriesilo. pritom je dolezitych kopec veci okolo toho, najme co danemu problemu predchadzalo atd.
takze mila bibba sorry, nikto ta nebude urazat, ak uz na zaciatku napises presne a podrobne co a preco.

ty si videla vari lekara, ktory by okamzite predpisal cloveku nejaky liek bez otazok, vysetrenia, stanovenia presnej diagnozy len preto, ze mu pacient povedal ze "aha, tu ma boli a picha, pomozte mi"?

bibba

J111

ja k psychiatrovi chodim aj tak. preto som sa pytala, ci to moze predpisat. vies? nie som taka priondena, ze ak ma boli zub, pojdem si k psychiatrovi zalozit kartu a pytat si od neho tramal, preboha. ide o to, ze tam chodim aj tak, chapes? a nedala som si ho predpisat nakoniec. ale neviem kolko dni sa budem napchavat ibalginmi, nurofenmi, a neviem cim este. lebo jedna taka tabletka mi zaberie na mozno 3 hodiny, potom ma boli cela sanka zase. to je cela veda. a sorry, ze neviete podrobnosti, neurazajte zbytocne.

bibba

miro999
hnily nebola ta stolicka:) len sa mi zlomila pred 6 rokmi, vtedy mi ju dali dokopy, ale tento krat sa uz rozpadla definitivne, ale neviem naco vobec reagujem na taky primitivny prispevok...

J111

Hej, boli ju zub, tak nech vyhlada dobreho psychiatra?:D Tu na tomto fore je nejaka tradicia robit zo zdravych psychiatrickych pacientov. Chapem vas psychiatri, mate malo pacientov, ale ked ju boli zub, tak hadam nepotrebuje psychiatra:D
Liek jej predpisali proti bolesti, nie na hlavu:DDD
Mozno mam len taky zly dojem z tohto fora...

??!!??

ja som to ale nemyslela ako vtip, len som top chcela trošku nadlahčiť.. ľaduj si lícce. rresp. studené obklady. mne ked ju trahli tak mi naprv ďasno rezalia mala som tam aj štichy. ...klasika každý deň ibalgin. ale teraz by som si dala tie alg. kvapky. tie zabarajú takmer okamžite.
tramal je návykový a budeš otreščená