mam chut si ublizovat.aj teraz. mam chut zobrat do ruk ziletku a rezat sa do krvi..lenze v minulosti som sa kvoli tomu liecila a nechcem skoncit na psychiatrii zasa..ale ta chut..mam z toho depresie mam chut nieco rozbit neviem je mi strasne zle na dusi ale dovod nepoznam
boli ma dusa.
Juch, sounds good :D A najviac to zaberie, keď sa budeme poriadne modliť... pretože - boh to zariadi!
Ach jo.
Presne...amen..:o))))
Na čo vlastný úsudok?? Na čo vlastný rozum??? Na čo vlastné myslenie??? Treba veriť ..a Niekto ti vezme žiletku z rúk, nájde ti priateľov, schudne za teba, vylieči tvoje choré uvažovanie...Hlavne nie ty sám...
Amen.
Necítiš vždy, že som pri tebe, ale ja ťa nikdy neopúšťam. Mysli na mňa tak, ako na živú osobu, ktorá ťa viac miluje, než by si si vedela predstaviť vo svojich najsmelších túžbach. Nepotrebujem pohnútku na to, aby som ťa miloval. Stačí mi, že si mojim dieťaťom.
Taká si malá, taká si slabá, moja drahá dcéra. Poznám celú tvoju dušu. Akokoľvek úbohé je tvoje srdce, chcem ho mať so všetkým! Nikto netúži po tebe tak dychtivo ako ja! Vieš čo je to? Túžba Boha... Poznáš jeho silu? Choď mu v ústrety! Potom ťa celkom zahrnie svojou dobrotivosťou!
Nikdy neklesaj na duchu. Pros odo mňa to, čo od seba nemôžeš očakávať. Strata odvahy ešte ani jednu dušu nikam nepovzniesla. Choď! Kráčaj teda vpred! Aj ja som kráčal cestou Kalvárie... a napriek toľkým mukám dostal som sa hore! Mysli na mňa a zakaždým vlejem do teba novú odvahu.
Pocti ma tým, že ma zavoláš, aby som ti pomohol!
Tak trošku iný pohľad.:o) Pýta si tvoje telo jesť, keď spíš?? Ak nie, asi to bude nie telo, čo chce žrať. Ale si to ty a tvoj zvyk riešiť takto problém. A tak si v bludnom kruhu..jesť alebo nejesť. Jesť musíš, ale môžeš si vybrať čo a koľko. A nepodmieňovať to ničím. Ani odmena a ani trest. Proste nutnosť, aby telo fungovalo. A to máš na to, aby si mohla žiť. Ak si ho zničíš, tak máš vystarané. Je to to, čo skutočne chceš??? Alebo si ty tá, čo rozhoduje a slobodne o svojom živote a chce aj viac ako točiť sa dokola v tom istom??
Meretseger
ja prave tiež..a len kvoli tomu aby moje telo vedelo ze jest nemože.chcem ho potrestať za to, že si pýta jest
anjelik, máš rady nad zlato, yay!
Tak pokiaľ by len o toto išlo, tiež som sa práve dorezala, aby som zahnala myšlienky na to, že by som chcela žrať. Pfft.
A ešte jedna rada. Keď už tak rada myslíš na smrť a aká si hrozná, nuž to využi. Vždy, keď ťa niečo negatívne o sebe napadne a pocítiš túžbu sa rezať, odmeň sa a urob 20 drepov, 20 klikov a 20 brušákov. Vydrž to aspoň mesiac a uvidíš. A daj si pohár čistej vody k tomu. :o)
Aha, takže to je tvoj problém. :o) Nebudem ti tvrdiť, že je ľahké ho riešiť, ale pokiaľ sa budeš snažiť a prehodnotíš svoje stravovanie a fyzický pohyb, tak je to riešiteľné. Menej jedz, menej sa ľutuj a viac sa pohybuj..nemusíš cvičiť v kolektíve, cvičiť sa dá aj doma a ak si vytvoríš vlastné cviky a budeš to opakovať dennodenne, tak sama budeš prekvapená, že to zaberá. Chce to iba začať a hlavne prestať s tými sebadeštrukčnými myšlienkami, ktoré ťa iba oslabujú a nemáš už potom vôľu na nič.
nechcem viac zit.som ako to najtlustejsie prasa na celom svete