Hormonálna nerovnováha

Príspevok v téme: Hormonálna nerovnováha
82al

Poslednou dobou mam dojem, ze moje telo sa sprava akoby u mna nastala hormonalna nerovnovaha. Na rukach mi stmavli chlpky a jemne ochlepnie som postrehla aj na tvari, posledne dve menstruacie som mala velmi slabe a taktiez registrujem caste zmeny nalad prechadzajuce az do depresii... Na internete som si nasle, ze vsetko naznacuje spominanu hormonalnu nerovnovahu. mate niektora s niecim podobnym skusenosti? Z akehho dovodu u vas nastali podobne problemy a co vam na to povedal lekar? Samozrejme k mojej gynekologicke sa s tym chystam zajst aj ja, no som objednana az na budic mesiac a tak zatial predbezne zistujem, co to am vsetko za nasledok a co ma caka... Vopred dakujem za odpovede

L123

preboha, to myslíte vážne? mám presne ten istý problém čo uvádza aj 82al a tiež ma objednali až o mesiac. mam nadváhu a tiež si myslím, že trpím hormonálnou nerovnováhou..predsa len zarastať na brade a krku ako muž je chore a velmi sa bojim. konečne sa mi darí chudnúť, za mesiac som dala dole 6kg a strašne sa bojím, že ak sa do mna pustia lekári s tabletkami, všetko a ešte viac priberiem znova.

jazmin557

Ahoj,
ja som mala ten isty problem.Chod ku gynekologucke,urobi ti hormonalne testy a podla vysledku zistis o co ide.Ja som mala strasne zvyseny testosteron a kortikoidy ci steroidy ci co uz si nepamatam presne...Potom som sa liecila v Lubochni,ale to ani nebolo liecenie len som pravidelne chodila na krv a napchavali ma hormonalnymi liekmi---ktore mi sice krasne upravili hladiny hormonov,menstruaciu,ochlpenie zmyzlo,nalady presli ale poskodili mi pecen,vajecniky,spravili sa mi cisty na prsiach a hlavne akonahle som ich prestala brat,vsetky vysledky v priebehu par dni boli tak ako predtym.Teraz lieky neberiem,liecim sa alternativne,teda hormonalnu nerovnovahu+aj to co na mne napachali umele hormony v liekoch.