je nieco take vlastne mozne? nie po kazdej menstruacii pouzivam intimky, ale ak nahodou, tak ma trapi neskutocne svrbenie a palenie minimalne tyzden po.....mate niektora s niecim podobnym skusenost?
alergia na intimky?
uff, takze uz som si teda 100% ista, ze je to kvoli tomu.... dakujem Vam za rady baby :P:))
ano, je to tak, mozes mat na to alergiu. ja som mala tento problem asi tri roky najmenej. zaujimave ze gynekologicka sa ma vobec nespytala ake vlozky a intimky pouzivam. potom som bola na liecbe u albertovej a ta sa ma prve spytala prave na toto a tiez aky toaletak kupujem. povedala ze ma ona overene jedny intimky z lidla, su lacne a je to znacka Siempre, no nie su nijako luxusne, ale fakt jedine, ktore ma nedrazdia. a tiez mi odporucala kupovat iba nebieleny toaletny papier, samozrejme aj nefarbeny a bez vselijakych tych vzorcekov a kvetiniek. takze odvtedy kupujem len ten skaredy sivy ten najlacnejsi a po ukonceni liecby ziadne problemy, uplne som fit. raz som kupila intimky naturela, lebo som nemala moznost ist do lidla a o par dni znova svrbenie. tak uz mi to bolo jasne. tie lidlacke dost zle drzia, ale zase - ked ich mam od rana cely den tak nepachnu, zato vsetky ostatne pachnu aj ked su naparfumovane a to sa cez den umyvam.
a presne, tiež nie je dobré používať parfumovaný toaleták ..
ja som to zvykla mať po discreet parfumovaných.. síce sú najlepšie, ale tiež pravidelne svrbenie a potom aj výtok.. najlepšie klasické bez vone..
Presne, ak používaš parfumované, tak v tom môže byť problém.
Moze byt, a hlavne ak su intimky parfumovane tak jednoznacne je to z toho, skus ich prestat na chvilu pouzivat, co to urobi...mne robi zle napr. parfumovany toaletny papier
skús vymeniť značku :-)))