alergia na intimky?

babulka

ano, je to tak, mozes mat na to alergiu. ja som mala tento problem asi tri roky najmenej. zaujimave ze gynekologicka sa ma vobec nespytala ake vlozky a intimky pouzivam. potom som bola na liecbe u albertovej a ta sa ma prve spytala prave na toto a tiez aky toaletak kupujem. povedala ze ma ona overene jedny intimky z lidla, su lacne a je to znacka Siempre, no nie su nijako luxusne, ale fakt jedine, ktore ma nedrazdia. a tiez mi odporucala kupovat iba nebieleny toaletny papier, samozrejme aj nefarbeny a bez vselijakych tych vzorcekov a kvetiniek. takze odvtedy kupujem len ten skaredy sivy ten najlacnejsi a po ukonceni liecby ziadne problemy, uplne som fit. raz som kupila intimky naturela, lebo som nemala moznost ist do lidla a o par dni znova svrbenie. tak uz mi to bolo jasne. tie lidlacke dost zle drzia, ale zase - ked ich mam od rana cely den tak nepachnu, zato vsetky ostatne pachnu aj ked su naparfumovane a to sa cez den umyvam.

no a čo

ja som to zvykla mať po discreet parfumovaných.. síce sú najlepšie, ale tiež pravidelne svrbenie a potom aj výtok.. najlepšie klasické bez vone..

casanta

Moze byt, a hlavne ak su intimky parfumovane tak jednoznacne je to z toho, skus ich prestat na chvilu pouzivat, co to urobi...mne robi zle napr. parfumovany toaletny papier