je to pre mna tazke okolie si mysli ze trpim ppp, no ja sa povazujem za normalnu zdravu 15 rocnu babu s malymi neostatkami asi ako kazda. Pre tento problem nemam ani kamaratov, ludom uz velmi nedoverujem , skuste mi nejak poradit ja si myslim ze pri mojej vyske 179 ak mam 56kg je vsetko v poriadku,
to ze mi to hovoria spoluziaci mi tak nevadi -zvykla som si, ale ked mi to minule povedala teta dost ma to zarazilo
vopred dakujem za pomoc
neviem ci trpim ppp
no, to je velmi individualne wies. teraz som predxvilou bola v inej teme a tam pise holka ze ma 160 cm 44 kil a musi sa ist liecit- sama to howori, pretoze ma anorexiu s bulimiou. ja mam 162 cm a tiez 44 kil co je dost podobne a tie 2 cm na vyske nezavazia. ja jem pritom vice-mene secko. je pravda, ze zacala jest viac zeleniny a sportowat, ale neprehanam to -nes som si napr. dala langos- nexutne mastne zradlo co by si anorekticka nikdy v ziwote nedala.. a mne tiez howoria niektorz ci nemam anorexiu- tieto xoroby su psychicke. mam znamu, ktora na anorekticku wobec newizera a je nou vyse 5 rokov (+v kombinacii s bulimiou)..takze asi tak
lolo asi mas pravdu ale piste ludia jeden naroz je vzdy len jeden mozno mi pomozete z depresii
Napisala si ze sama seba povazujes za normal babu s malymi nedostatkami takze podla mna si zdrava nemas ziadnu ppp. A to ze si podla niekoho mozno moc chuda alebo ze si niekto mysli ze by si mohla mat ppp je podla mna len tym ze na svoj vek si uz dost vysoka a tym padom aj chuda.a oni si mozu myslet ze drzis diety a pod. Podla mna by si sa tymto vobec nemala zaioberat postavu mas akurat a pokial si ty spokojna tak je vsetko ok. papa
myslite ze by som mala vyhladat odbornika ked si to nepripustam?
ja mam panicky strach z lekarov tak celkovo a o neznamych vysetreniach ani nevravim
prosim poradte mi
a lolo54 ty si myslis ze moja vaha je normalna?
ja neviem
diki ale chcela som nieco kde beru ohlad na vek a je to trochu presnejsie a bie ze mi napise podvaha a nic viaca
ale uz som nieco take nasla tak nech to pomoze aj inym
www.pppinfo.cz
papa
alechandra1 klikni sem a tam si to vypocitaj...v pravo to najdes len tam zadas vysku a vahu a mas to :)
Ale ak naozaj sportujes tak to neber uplne presne pretoze sprtovci mozu mat aj vyssiu vahu (svaly) cize aj vyssie BMI :)))
wanda.atlas.sk
ja si myslim ze moja vaha nie je nizka
a stravujem sa hoci pomenej ale castejsie a vedome chudnutie nemusim je pravda ze dost sportujem ale ale nejde mi o to schudnut ale o to ze ma to bavi
a este nepozna niekto dobru stranku na vypocet BMI pre dospievajucich alebo mladez? lebo vsade pisu ze len od 18 a ja si tiez myslim ze by sa malo prihliadat aj na vek ved mne vychadza bmi 17,5
tak diki
Takze ppp moze trpet aj baba co ma uplne normalnu vahu?
no zalezi od toho ako sa stravujes- ale hlavne aky mas vztah k jedlu a k sebe samej.pocity voci sebe,svojmu telu....