je menstruacia pocas tehotenstva teda ak je..slabsia abo je poznat ze je ina ako normalna ked ma dievca silnu (ze ma uplne krce???)
tehotenstvo-menstruacia
Chod na gyn!!!
krce k tehotenstvu nepatria,moze byt len slabe pichanie,ako sa zvacsuje maternica.chod cim skor k na gyndu,aby tam nebol zacinajuci potrat.
Chcela som len pridať, že počas tehotenstva sa menštruácia nevyskytuje, ale mnohé ženy mávajú slabé krvácanie a to hlavne v prvých týždňoch tehotenstva. Toto krvácanie sa veľa krát objaví práve v momente keď žena očakáva menštruáciu, a preto si mnohé myslia, že dostali menzes. Ale toto krvácanie nie je také silné ako pri menzesi, nie je až takej silnej červenej farby, skôr sa podobá krvi z mäsa, alebo má hnedú farbu. Toto krvácanie je spôsobené tým, že embryo sa snaží uhniezdiť a nájsť si bezpečné miesto v sliznici maternici. Tiež sa môže vyskytnúť po fyzickej námahe, alebo po pohlavnom styku. Toto krvácanie môžu sprevádzať bolesti podobné menštruačným. Viem to z vlastnej skúsenosti. Preto sa nebojte, nie je to nič abnormálne, ale samozrejme treba vedieť rozlíšiť či naozaj nejde o potrat. Já som sa tiež zo začiatku bála, ale bez problémov som moju dcéru donosila až do konca.
Je to pravda, ze pocas menzesu je mozne krvacat, ale dotycny sa pyta, aky ten menzes je, slaby, normalny, ako to spozna, okrem toho,ze pojde k lekarovi. Asi je blbe ist k doktorovi, ze no myslim si, ze som asi tehotna, ale mam aj menzes...
ani pisat neviem...hej pytal sa to chalan
hejy patal sa to chlapec :)
myslim,ze sa to pytal chlapec,preto to bolo take nejasne.Ale uz chodi na konzultacie