Potrebujem odbornu pomoc ?

Príspevok v téme: Potrebujem odbornu pomoc ?
Eva133

Ahoj...

neviem,či potrebujem pomoc,alebo sa cez to raz dokážem dostat sama....neviem ani,či mam PPP,alebo som len sprosta :/
Takže : je to ako kolotoč....striedaju sa u mna tieto obdobia : hladovanie,prejedanie sa,vracanie jedla,a niekedy sa dokážem udržat a jem normálne....presne pred tyždnom som si povedala,že začnem držat dietu a hybat sa....samozrejme to zasa prešlo do dost drastickej ,,diety´´ a teraz som sa napchala čokoladou....všetko to samozrejme skončilo vo WC....ale problem je,že nie som chuda.....mam skor silnejšiu postavu,a mala som aj obdobie,ked som jedlo len do seba natlačila .... až take množstvo,že mi bolo neskutočne zle.....a nevyvratila som to.....čo to može pre boha byt ?? prosim poradte mi :(

Eva133

Dakujem pekne :/ už som si tymto raz prešla..vlasy vypadali,na 4 mesiace menstruacia nikde,spoločensky život : -0
a teraz do toho idem ešte raz :/ darmo si poviem,že OK od teraz žijem normálne...aj tak to vždy porušim a začnem hladovat alebo vracat :/

blake

Evka, presne takto to zacinalo u mna.. a vysledok? po case sa to ustalilo na stereotype, ze cez den jem len zeleninu a podobne a vecer sa natrieskam sladkostami a vraciam...
aj u mna, aj u teba je problemom bulimia. a rovno ti hovorim: NESTOJI TI TO ZA TO!! nie je to cesta k peknej postave.. je to cesta do depresii, stratis spolocensky zivot, kamaratov, odcudzis sa s rodinou, pokazia sa ti zuby, uplne si pokazis travenie, nehovoriac o rednuti kosti,vypadanych vlasoch, zlej pleti a o dvojitom zivote..
moja rada: vykasli sa na to cele.. neries, ci si silnejsia alebo nie- zacina u teba ppp, na to nepotrebujes mat 35 kg.. viem, ze sa to lahko pise, ale jedz prirodzene, nevynechavaj ranajky, daj si obcas aj nejaku sladkost, to neuskodi :) a ak chces trocha spevnit postavu, tak cvic a chodievaj na prechadzky, najdi si zaujmy.. len prosiiim ta, neupadni do toho..
a na tvoju povodnu otazku- skus to najskor sama, a ak to nepojde, tak asi odborna pomoc. ja osobne neviem, ci psycholog pomoze, lebo som sa neodvazila zatial, ale tiez silno zvazujem..
drzim ti palce uplne najviac! nevzdavaj to, mas na to :)