priatel si myslí, že mám toto ochorenie, ale ja na sebe nevidím žiadne symptomy, cítim sa zdravo a dobre .. k lekárovi chodím pravidelne.. čo si o tom myslíte? je to nejaká "tichá" choroba? neviem , ako on na to prišiel, asi vela surfuje po nete, alebo sa mu niečo nezdá ..
Trichomoniáza
Trichonoma vaginalis je dost velky parazit, tj da sa priamo pozorovat mikroskopom, co je aj ovela presnejsia metoda nez ine nepriame.
Bezne ho nicia metronidazolom(jednorazove 2 gramy pre oboch partnerov), ale ucinne su aj rozne protiparaziticke, najma protokol dr Huldy Clark.
Muzi ho mozu prenasat neaktivny aj dlhe roky, u zien sa obvykle prejavi 5 az 30 dni po nakazeni.
Ale tazko to jednoznacne povedat, lebo v tejto kategorii je mnohotisic roznych odrod.
ako nadseny pre vedu musi vediet, ake je to svinstvo
prečo by mu malo vadiť, že beriem hak? ja beriem hak ako normálna súčasť života .. môjho určite .. nie som proti tomu .. a chlapi tiež nie :-D
ale ze berie HAK, mu nevadi hmmm :-/
divny typek
mne to cele pride nejake uchylne..sorry, ale aby ti priatel stanovoval diagnozu, este aj gynekologicku, asi sa v tom vyziva alebo co
no ale asi taki uzasni neboli, ked si teraz s Americanom :DD
aaach chlapi, to je fakt sranda, ze povinne najprv prehltnut 2 tabletky Entizolu :DD
áno, prvý a asi aj posledný, niet nad slovákov :-)
mozno si mysli, ze to maju vsetky zeny, ked pises, ze Americanky to maju skoro vsetky, asi ma taku skusenost :DDD
to je tvoj prvy American? :D
no napis sem urcite, bude prca :DDD
maoam- nechám sa prekvapiť :-D