Ako zvysit tvorbu hormonov?

Príspevok v téme: Ako zvysit tvorbu hormonov?
hormonka

dOBRY vecer, chcela by som sa spytat ako mozno zvysit tvorbu zenskych hormonov v tele prirodzenou cestou da sa to vobec bez uzivania hak?? fakt newiem ci su moje uvahy spravne ale uz fakt zufala budem mat 22 rokov a stale na trapi akne trpim tym uz od 11 rokov:( boli vselijake zle stadia, a ja som si do toho rypala viem robila som chybu....nakoniec som pred 2 rokmi zacala uzivat hak diane 35, a plet sa mi nadherne upravila ziaden make up nic, pekna farba tvar ako snehulienka naozaj...a ked aj daka vyrazka bola rychlo sa zahojili, neostavali jazvy.....no teraz je to uz 3 mesiace co som hak vysadila a s pletou je to hroza....je mi do placu ked sa vidim...ked viem, ze ta plet kedysi dokazala byt aj krasna zdrava.....zmenila som koznu lekarku, no ta mi poradila kupit drahu kozmetiku, z je to urcite len v cisteni pleti...ziadny vnutorny problem.....no ja tomu dako nechcem verit:( pijem zihlavovy caj, snazim sa zdravo stravovat uzivam selezin,aj probiotika... hak uz by som nerada do seba pchala...a kedze po nasadeni hak sa mi plet vycistila, myslim, ze problem je v tych hormonoch....:((( da sa teda tvorba zenskych pohlavnych hormonov teda dako zvysit prirodzene, nie umelo?? pomohlo by mi napr. vysetrenie u endokrinologa???? fakt si musim vybrat cii chcem vyzerat ako skrata s hnusnym vysypanym akne alebo zas brat hak???? neviem uz fakt poradte prosimmm......

jankaaaaaaaaa

vobec nepotrebujes zvysovat hladinu zenskych hormonov, ale znizit tvorbu muzskych, alebo je moznost, ze mas hormony v rovnovahe , len tvoje telo reaguje rpecitlivene na tie muzske. dajs a vysetrirt na endokrinologii nech zistia kde je chyba. alebo si daj rovno predpisat roaccutane