dOBRY vecer, chcela by som sa spytat ako mozno zvysit tvorbu zenskych hormonov v tele prirodzenou cestou da sa to vobec bez uzivania hak?? fakt newiem ci su moje uvahy spravne ale uz fakt zufala budem mat 22 rokov a stale na trapi akne trpim tym uz od 11 rokov:( boli vselijake zle stadia, a ja som si do toho rypala viem robila som chybu....nakoniec som pred 2 rokmi zacala uzivat hak diane 35, a plet sa mi nadherne upravila ziaden make up nic, pekna farba tvar ako snehulienka naozaj...a ked aj daka vyrazka bola rychlo sa zahojili, neostavali jazvy.....no teraz je to uz 3 mesiace co som hak vysadila a s pletou je to hroza....je mi do placu ked sa vidim...ked viem, ze ta plet kedysi dokazala byt aj krasna zdrava.....zmenila som koznu lekarku, no ta mi poradila kupit drahu kozmetiku, z je to urcite len v cisteni pleti...ziadny vnutorny problem.....no ja tomu dako nechcem verit:( pijem zihlavovy caj, snazim sa zdravo stravovat uzivam selezin,aj probiotika... hak uz by som nerada do seba pchala...a kedze po nasadeni hak sa mi plet vycistila, myslim, ze problem je v tych hormonoch....:((( da sa teda tvorba zenskych pohlavnych hormonov teda dako zvysit prirodzene, nie umelo?? pomohlo by mi napr. vysetrenie u endokrinologa???? fakt si musim vybrat cii chcem vyzerat ako skrata s hnusnym vysypanym akne alebo zas brat hak???? neviem uz fakt poradte prosimmm......
Ako zvysit tvorbu hormonov?
vobec nepotrebujes zvysovat hladinu zenskych hormonov, ale znizit tvorbu muzskych, alebo je moznost, ze mas hormony v rovnovahe , len tvoje telo reaguje rpecitlivene na tie muzske. dajs a vysetrirt na endokrinologii nech zistia kde je chyba. alebo si daj rovno predpisat roaccutane