Tetovanie

World

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či si môžem dať tetovanie aj keď mám celiakiu a keď áno či to neprináša nejaké riziká??

radushka

dobrý den .. chcem sa opýtat či si možem dat tetovanie ked mam alegriu na nikel a psoriázu vo vlasoch ? dakujem za odpoved

Paci

ahoj mam otazacku mam tetovanie 4 den a spravili sa mi okolo vyrazky je mozne ze je to tym ze sa to spotilo alebo alergia?

stefka007

Jednoznačne Kalciová masť, umyť tetovanie vodou, nedávať však tetovanie pod tečúci prúd, a natrieť tenkú vrstvu Kalciovej masti. Mám viac tetovaní a to jednoznačne odporúčam.

brijana

Ahoj:) .. ja som na tetovanie používala obyč. indulónu žiadne drahé mastičky..po natretí som si to prelepila priesvitnou fóliou takú v rolke a za tri dni som to mala krásne :)!

Vozivozborn

Mne to robil kamarát a poradil mi aby som si to dezifikoval stači 2 krat a potom pravidelne natieral s indulonu :) najlepšie s obyčajnú ;)

ivo

no takze nea cerstve tetovanie je najlepsia kalciova mast dostanes ju normalne v lekarni mali ti to povedat aj v salone ale ved to nevadi skus uvidis ze pomoze

jacquelin

no ..uz ta ani zaujimat nemusi ako sa o to starat-ked si alergicka, tak nie!!! ja som tiez alergicka a o kerke sniwam od moich 7 rokov..umrem z toho..