Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

18 rokov

zuzka :)

Jeee :))), dakujem si velmi mila. No ano mozno si pojdem nieco kupit, ved uz som aj dnes chcela, ale sa mi nechcelo, tak mozno zajtra nieco.

ethel

Zuzka,uži si zajtrajší deň,kúp si niečo pekné,čo ti bude tento deň pripomínať...A aby som nezabudla-Prajem ti všetko najlepšie,budem na teba zajtra myslieť..

No neviem presne na akej teme, ja som pisala do viacerych. Co sa tyka toho tazkeho obdobia, mam nejake psychicke problemy. Ale o tom tu teraz nechcem pisat.

ethel

Zuzka,chodila som občas,keď bol ocko v nočnej..hi...Dnes by som sa už bála,mohlo sa mi kadečo stať....18 nie je ešte to naj,počkaj si na 50 to je oslava...Teraz vážne,prečo máš ťažké obdobie a neužiješ si narodky?

Aby ste boli v obraze, pytam sa to, lebo zajtra ju oslavujem a prezivam teraz velmi tazke obdobie, co mi moje narodeniny totalne pokazi. Mam pocit, ze toto by mali byt najdolezitejsie narodeniny v mojom doterajsom zivote a ja si ich moc neuzijem :(((.

ethel

ano,konečne som mohla začať oficiálne chodiť na diskotéky..hi..škoda,že sa nedá čas vrátiť ale s rozumom,ktorý mám teraz..