Nemusim to sem kopirovat, vsak? :)
Čo vás ženy dostane do kolien?
3nttt wau, to je super :) ale nie :) chúďa, takto ťa vždy udrie.
Natusha, každý má šťastie v inom. Je mi ľúto, že hľadáš, a nevieš ešte nájsť. Snáď sa ti to podarí čo najskôr, držím ti palce!!! Nech si spokojná :)
No áno, plánujeme, ale on sa na to cíti viac ako ja dokonca. Však tak či tak, študujem. Snáď nám to naozaj vyjde, to je moje najväčšie želanie v živote. Som typ, ktorý partnerstvo veľmi napĺňa.
Inak, veľa sa píše aj o pozitívnej predstavivosti, že ked človek niečo chce, má si to predstavovať, ako by to už mal a tešiť sa na to. Možno by ti to pomohlo :) Len závisí to od človeka, či tomu verí.
lost, uprimne? Nie :-DDD
vitali
hm..ved aj ja poznám dobrých mužov aj slušných aj všetko,ale nie sú v mojom veku,a práve preto,ja snívam o takom príbuzny mne vo veku ..ja tieť poznám ..dedko bol milý človek ..môjho priatela dedko je dobrý chlap,aj tak ..ale proste ..
ja som ešte takého nespoznala ..
držte sa ako kliesť jeden druhého ..a nikdy sa nepustite ..máte neobyčajné šťastie ..plánujete svadbu ?:)prajem Vám to
Ked sme pri takejto teme, tak aj žena sa dosť podiela na tom, ako si vyformuje muža. Poznám pár dobrých mužov, napr. priateľov otec, jeho švagor, môj dedko, tak takého muža by snáď každá žena chcela, keby bol mladý :) Je ich viac, nebudem to vypisovať. To akoby tí mladí zo súčasnej doby boli blbší a horší. Pre mňa to znamená, že dobrí, verní, oddaní a inteligentní muži existujú. A však aj takí majú chyby, ale také akoby minimálne.
Natusha, neboj sa, ja sa ho držím ako kliešť, aj on mňa :) On je taký, samozrejme, už ho dobre poznám. Nie dokonalý, ale zároveň spĺňa aj viac, ako som chcela. Ja pánu bohu ďakujem, som strašne rada, že ho mám, lebo zas mám iné nevýhody v živote. Keby som nemala jeho, neviem, čo by somnou bolo, kto by o mňa zakopol doslova.
Keď ma môj bývalý priateľ poslal tretíkrát v priebehu troch rokov do rici. To ma dostalo do kolien!