Čo vás ženy dostane do kolien?

lesan.ka

Tento týždeň som sa ho pýtala, že aké typy žien sa mu páčia, či skôr také chudšie, či krv a mlieko, či také menšie alebo vyššie a on stále len, že presne také ako ja, že to nie je len o vzhľade, ale aj o ´spirite´, ale ja som stále dobiedzala, tak si ma vzal do náručia a nežne mi povedal - mám si ťa odfotiť a ukázať ti tú fotku, aby si konečne pochopila, že sa mi páčiš len ty? ;))

DzanaFX

Ja sa najradšej poteším blbostiam...Ale čo ma fakt hnevá sú otrepané frázy...Ktorými neviem čo chlapi sledujú, keď to hovoria každej jednej a keď niečo napíšem, už aj viem, akú odpoveď dostanem, toto ma veľmi odpudzuje...Najviac ma do kolien dostane úprimnosť, kedy sa chlap na začiaktu nesnaží upútať úplne inou povahou..Lebo taký sa po pol roku čuduje, že mu začína haprovať vzťah a po roku a pol, keď sa slečna spamätá, že KTO to vlastne pri nej je po jej boku, to celé padne a potom je tam zbytočný plač...:-)

(samozrejme nechcela som vykresliť ženy, ako tie bezchybné, platí to pre celú populáciu, ibaže som sa na to pozerala zo svojho pohľadu...keby som bola muž, všetko si to zlýznu ženy :-) )

vitali

Ale to nevrav ani zo srandy. Máš 20, a toľko príležitostí. Prečo si vlastne taká sklamaná? Čo ťa k tomu vedie??? Ja mám 22 a som strašne sklamaná z priateľov, z rodiny že až! Ked si na to spomeniem, som plná hnevu a sklamania.
Pozri sa na to konečne aj s rozumom. Si zdravá? Nie si na vozíčku? Nemáš nejaké psychické poruchy? Nemáš existenčné problémy? Si škaredá? Si hlúpa, si neskončila ani základnú školu? Mňa udivuje, že ľudia postihnutí na vozíčkoch, alebo nejak inak si nájdu partnerov, a normálni, zdraví, pekní a schopní ľudia nie! Naozaj si myslíš, že by sa nenašiel jeden dobrý chalan, čo by o teba nestál, alebo že by si bola navždy sama? Potrebuješ vieru, to je vec, ktorá mnohým ľudom pomáha :) Bez nej by boli možno mnohí stratení. Skús znova začať veriť, treba to skúsiť :)

natusa42

vitali ..ja mam zase dobre vsetko ostatne,co mi kazdy moze zavidiet ..rodinu celkom schopnu,studium mi velmi ide,kamosky mam..len lasku nemam,a to je asi to jedine,po com skutocne tuzim v zivote ..po nicom inom netuzim,je to smola,ze som takto dopadla..v 20-ke byt uz takato sklamana ako ja..tak ..neviem...ja uz neverim..že existuje ten vysnivany...pochopila som,ze nie

vitali

No áno, tak sa to stáva bohužiaľ, že niektorým tie vzťahy nevyjdú. Ale život nekončíš, stále máš nádej, že nájdeš toho správneho a vysnívaného. A aj takého, akého si predstavuješ, pričom druhí sa smejú, čo to máš za predstavy nereálne. Ja mám zas zlé priateľstvá, už niekoľko rokov :( Aj rodinné vzťahy boli veľmi zlé. A stále to nie je bohviečo. O tom by som vedela písať, ale to nie podstatné teraz. Vzácne je mať nielen dobrého partnera, ale aj rodinu a priateľov! Ja mám len partnera.
Myslím, že u teba by bola dôležitá a potrebná dôvera, že ti život prinesie to, po čom túžiš :)

natusa42

vitali

no aspon ktosi mal v zivote stastie ..ja som to stastie nemala ..a viem,ze ani mat nebudem ..mne nebolo nadelene partnerskeho stastie,vzdy som len kvoli laske trpela,nic viac...

*inko

lost: žena dúfa, že on sa zmení - no on sa nezmení,
a muž naopak dúfa, že ona sa nezmení - no ona sa zmení... :D takže nechajme sa prekvapiť :)