Meškajúca menštruácia

Príspevok v téme: Meškajúca menštruácia
Lavicka

Menštruácia mi už mešká asi tak zhruba 4-5 deň... Doteraz som ju mávala vždy presne .Tehotná niesom na 100%.. môže to byť spôsobené napríklad chrípkou alebo antibiotikami ktorých som bohužiaľ tento mesiac pojedla dosŤ,.....? Mávam aj príznaky ,bolesť brucha ,podráždenosť...ale menštruácia stále nikde....

mata195

fajn je si zaznacit "svoje dni" napriklad do kalendara www.mojkalendarik.sk, kde ziskas prehlad a v pripade potreby (napr. lekar) si mozes vytlacit zelane udaje

xyzz

Ja mám tiež otázočku. Tiež som tento mesiac mala nasadené antibiotika, mešká mi menštruácia tiež asi piaty deň, namiesto toho mám už tretí deň len hnedý výtok. Neviete čo to môže byť?

leleleeea

lavicka: tvoje meskanie mozu skutocne sposobovat antibiotika, ktore si popapala - ako pises - posledne obdobie dost. Je to jedna z moznych pricin. Dalej to moze byt napr prudka zmena hmotnosti, stres, choroba, zmena pocasia atd. Navyse meskanie 4-5 dni nie je podla mna nejake extra dlhe. Na zaznamenavanie menstruacneho cyklu mozes skusit napriklad menstruacny kalendar www.zienky.com (ci rovno aj facebook aplikaciu), kde ti napr v grafe pekne nakresli, ako sa tvoj cyklus "lisi" od normalu.